Tema: Re: Vel rusai
Autorius: Gintas
Data: 2017-09-15 17:36:46
"Tomas" <info@nlgerija.gov> schrieb im Newsbeitrag news:opgkcr$tli$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nezinau ko jus daret i triusikus.

Taigi tu Tomas :)))))))) Vel prigavai , pasikeites pasta?  :) Ar realiame gyvenime su tavimi kas nors snekasi? Juk veido nepasikeisi, kaip kokio pasto? Atpazista ir eina salin?  

"Tomas" <info@nlgerija.gov> schrieb im Newsbeitrag news:opgoa2$1jn$1@trimpas.omnitel.net...
> Ir kas tuose pasisakymuose negerai?
> 
> "Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote in message news:opgng9$107$1@trimpas.omnitel.net...
>> „Matome, kad grėsmės yra įvairios, jos didėja, tame tarpe mes laukiame su nerimu „Zapad 2017“ pratybų, kurių metu koncentruojamos labai didelės ir agresyvios pajėgos, demonstratyviai karui ruošiamasi su Vakarais“, – sakė D. Grybauskaitė.
>> https://www.delfi.lt/news/daily/medijos-karas-propaganda/artejancios-rusijos-pratybos-zapad-gresme-kelia-ne-tik-scenarijus-ir-ispudingi-skaiciai.d?id=75407327
>> 
>> Tai pripažino ir Valstybės saugumo departamento (VSD) direktorius Darius Jauniškis. Po slapto posėdžio Seime jis pripažino, kad pagrindinis iššūkis nacionaliniam saugumu šiemet bus būtent Baltarusijoje ir Rusijoje rengiamos pratybos „Zapad 2017“.
>> 
>> 
>> Tai pripažino ir Valstybės saugumo departamento (VSD) direktorius Darius Jauniškis. Po slapto posėdžio Seime jis pripažino, kad pagrindinis iššūkis nacionaliniam saugumu šiemet bus būtent Baltarusijoje ir Rusijoje rengiamos pratybos „Zapad 2017“.
>> https://www.delfi.lt/news/daily/medijos-karas-propaganda/is-vsd-nerimo-signalai-del-rusijos-kariniu-planu-sikart-gali-neapsiriboti-pratybomis.d?id=73704064
>> 
>> „Matome, kad grėsmės yra įvairios, jos didėja, tame tarpe mes laukiame su nerimu „Zapad 2017“ pratybų, kurių metu koncentruojamos labai didelės ir agresyvios pajėgos, demonstratyviai karui ruošiamasi su Vakarais“, – žiniasklaidai Rygoje sakė D.Grybauskaitė.
>> 
>> Daugiau skaitykite: http://lzinios.lt/lzinios/lietuva/d-grybauskaite-zapad-2017-demonstratyviai-ruosiamasi-karui-su-vakarais/238496
>> © Lietuvos žinios
>> 
>> Seimo nariai susirūpino, kad naujas tiltas Lietuvos ir Baltarusijos pasienyje gali tapti grėsme Lietuvos saugumui, ypač Rusijos ir Baltarusijos karinių pratybų „Zapad 2017“ fone.
>> 
>> Skaitykite daugiau: http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualijos/2017/08/24/news/pratybu-zapad-2017-metu-parlamentarai-siulo-atkreipti-demesi-i-tilto-per-baltosios-ancios-upe-sauguma-2312993/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy
>> 
>> 
>> "Tomas" <info@nlgerija.gov> schrieb im Newsbeitrag news:opgkcr$tli$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Nezinau ko jus daret i triusikus.
>>> O NATO narei nera ko daryt, ramiai atsivezhe desetka tanku, buri karishkiu - ir ramu.
>>> Beje, kodel manevru pavadinimas "Zapad" gal zhinai? Cia kartais ne apie Vakarus kalba, kuriuos ruskiai noretu pult, apiplesht ir sunaikint?
>>> 
>>> "Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote in message news:opgjni$t4l$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Ka reiskia "gal" , jei Prezidente sako, kad naudinga? Ir ko visa vasara i triusikus darem, apie ta Zapad kalbedami? 
>>>> 
>>>> "KandysRomka" <kandysromka@neturiuemeilo.com> schrieb im Newsbeitrag news:opgg3d$pvg$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Jau buvai bombonesio liekanu parankiot? Gal ir naudinga, jei puse 
>>>>> skraidanciu skarbonkiu po pratybu bus tinkami tik utilizacijai.
>>>>> 
>>>>> 2017.09.15 14:04, Gintas rašė:
>>>>>> Jeigu labai naudingos, reiktu tarsi dziaugtis, kad jos vyksta? :
>>>>>> 
>>>>>> D. Grybauskaitė: „Zapad“ pratybos bus labai naudingos
>>>>>> 
>>>>>> Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/d-grybauskaite-zapad-pratybos-bus-labai-naudingos.d?id=75765297
>>>>>> 
>>>>>