Tema: Re: uzvedimas po ziemos miego
Autorius: dpi
Data: 2010-03-20 10:07:18
Vat noretusi, kad idealiai vestusi. Bet velgi su ta "lietuviska komercija", jei nuvarai i servisa tai jie gali pasiulyt pakeisti kokias nors dalis. O kai reikia kazka neaiskaus diagnozuoti tai visas entuaziazmas dingsta. 
Veziojau seniau viena masina per servisus, nieko nerasdavo kodel ilgai sukt reikia, palikau per nakti ziema prie serviso, ryte diagnostika pajungia, veda masina kelias minutes, vos uzsiveda, bet sako: viskas tvarkingai veikia, ner prie ko prikibt :D  
Su motociklais kai servisu is vis menkai, tai isivaizduoju kad dar sunkiau. Arba klosi pinigus ir is eiles keis dalis arba nieko neras. Tai kol "normaliai" vedasi, nesinori nervu gadintis.
Veziau svieziai nupirkta moca i servisa, kadangi naujokas ir mocuose mazai gaudausi, sakau apziurekit bendra bukle, ar ka reiketu reguliuoti/remontuoti, pakeiciam tepalus, dar pora trukumu parodziau. Na ka parodziau tai viskas padaryta gerai, daugiau kaip suprantu niekas nieko ir neziurejo. Nes iskarto toks poziuris buvo, akys dideles "ka cia ziurek, kas blogai, viskas cia ok", na sakau pvz grandine, paziuri grandine - "viskas gerai".
Velgi mocas ne pirmos jaunystes tai ledinis jau nebus, o ir tukstancius investuoti nesinori. Geriau jau upgrade.



"niim" <email@domain.com> wrote in message news:gqu8q51ogt8duf394a6h9aockq17l61a0o@4ax.com...
> tvarkingas mocas turi vestis ir po stovejimo,
> jei akumas geras, atsuki patsosa ir vedi,
> o paskiau ieskai kame reples, kad kaprizinasi po pastovejimo
> 
> --