Tema: MSSQL RAM apribojimas
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2012-04-17 12:40:54
Sveiki,

    Norejau pasiteirauti tiesiog ar imanoma kazka tokio padaryti. Zodziu stovejo sbserver su 4GB RAM, ten sukosi DOMAIN, poto outlookiniai mailai (neesu adminas tai nezinau gerai kaip tas ukis vadinasi, del to rasau savais zodziais :), zodziu gan standartine sistema. 

    Na o SBS turi savo MSSQL 2005 Express instance ir klientas nusprende ten sukisti vienos informacines sistemos MSSQL DB. Tam reikalui dadejome dar 4GB RAM, viso 8GB dabar, kadangi jie turejo MSSQL 2008 standart tai ta ir sudejom, na ir viskas kaip ir dirba, vat tik paziurejus veliau pastebejau kad senas SBS MSSQL instance uzjutes, kad yra daugiau ram pasieme sau 2GB, o informacines sistemos MSSQL instance paliko tik kiti 2GB RAM, kitaip sakant SBS MSSQL instance nuvoge nuo dadeto RAM 2GB, o RAM buvo skirtas konkreciai naujam idiegtam mssql instance, kur sukasi daug resursu naudojanti sistema.

    Ar eina kazkaip padaryti, kad konkretus MSSQL instance naudotu konkretu kieki ram, o kitas instance (Sbs) negaletu pasiimt, arba apriboti sbs galimo naudoti RAM didi ? Nors aisku greiciausiai nekisiu nagu, bet idomu tiesiog ar eina nustatyti kiek kas gali naudoti ram ? nes tokios sistemos DB tik 2GB ram yra labai jau nedaug...

JDM.