Tema: Re: kaip teisingai iseiti atostogu?
Autorius: skaitytojas
Data: 2010-08-09 16:03:30
Tai as ir klausiu, kur matei parasyta, kad privalo buti rasomas isakymas? Buna gyvenime dalyku, kuriuos visi daro pagal tam tikra nusistovejusia tvarka, naujai ateje zmones supazindinti su tais procesais irgi taip pat daro, o kai koks zingeidesnis asmuo paklausia, o kodel jus taip darote, tai, pasirodo, kad niekas nebezino, ir tegali argumentuot, kad taip visi daro jau ilga laika.
Zodziu, isakymai yra grynai imones vidaus tvarkos reikalas. Jei imone pasitvirtins savo vidaus taisyklese, kad direktoriaus viza ant prasymo yra pakankamas pagrindas isleisti atostogu, tai isakymas tampa tik papildomas nereikalingas popierius. Kaip sakant, tausokit gamta :)

"Blynas" <blynasTRINTI@gmail.com> wrote in message news:i3osks$v77$1@trimpas.omnitel.net...
> Jei direktoriaus viza yra pakankama priežastis žmogui eiti atostogų, kodėl privalo būti rašomas dar ir įsakymas? Parodykit teisės aktą, kur būtų parašyta, kad išėjimui atostogauti pakanka direktoriaus vizos ant prašymo.
> 
> "skaitytojas" <arunasz@nospamtakas.lt> parašė naujienų news:i3ormr$trk$1@trimpas.omnitel.net...
>> Direktoriaus viza ant prasymo yra tikrai pakankamas popieris. Gi atostogu isleidziama susitarus abiems pusems, na tai stai ir susitare, ir netgi rastiskai. Parodykit teises akta, kur parasyta, kad siuo atveju reikalingas isakymas.