Tema: Revolut bankas
Autorius: Bronco
Data: 2020-05-05 01:41:25
Tik ką atsiuntė pranešimą apie %SUBJ%. Esminė naujovė - perėjus į 
Revolut banką galios Indėlių draudimas.


> Labas!

> Prieš ketverius metus mes pradėjome kurti naujos kartos, pasaulinio lygio banką - tokį, kuris nevaržytų tavo gyvenimo, o spręstų realias problemas, ir padėtų efektyviai naudotis savo pinigais: juos valdyti, taupyti, bei investuoti. Todėl labai didžiuojamės galėdami pranešti apie oficialų Revolut Bank startą Lietuvoje!

> Prisijungti prie Revolut Bank gali programėlės pagalba - tam tereiks poros minučių. Kai tai atliksi, tavo Revolut sąskaitoje laikomos lėšos bus apdraustos indėlių draudimu.

> Be indėlių draudimo ir visų kitų, tavo jau pamėgtų įrankių bei paslaugų, savo banko klientams ruošiame visą eilę naujų išskirtinių pasiūlymų.

> Kaip man pereiti į banką?

> Pirmiausia turėsi įsidiegti naujausią „Revolut“ programėlės versiją. Kai tai padarysi, pagrindiniame programėlės ekrane sek instrukcijose nurodytą eigą. Viskuo kitu pasirūpinsime mes!
> Ar man būtina pereiti į banką?

> Ne, tačiau jei to neatliksi, tavo sąskaitoje esančioms lėšoms negalios indėlių draudimas. Be to, netrukus savo banko klientams pristatysime dar daugiau naujų išskirtinių pasiūlymų, tarp kurių - ir skolinimosi paslaugos. Tačiau jei šios naujienos tavęs nedomina, paprasčiausiai nekreipk dėmesio į šį laišką, ir jokie pokyčiai nebus įvykdyti.

> Svarbu

> Skaidrumas mums labai svarbus, todėl norime būti tikri, kad prieš priimant sprendimą gavai visą reikalingą informaciją. Prašome atidžiai perskaityti visą Tau toliau pateikiamą teisinę informaciją prieš pasirenkant prisijungti prie Revolut Bank UAB.

> *Indėlis yra apdraustas valstybės įmonėje „Indėlių ir investicijų draudimas“ (žr. pridedamą teisinę informaciją apie indėlių draudimą).
> 
> „Revolut Bank UAB“ yra specializuotas bankas, įsteigtas Lietuvos Respublikoje. Registruotasis adresas: Lvovo g. 105A, LT-08104 Vilnius, Lietuvos Respublika, registracijos numeris 304580906, FI kodas 70700. „Revolut Bank UAB“ yra licencijuotas Europos Centrinio Banko ir reguliuojamas Lietuvos banko.