Tema: Re: elektroninis parašas
Autorius: foonia
Data: 2019-11-20 14:29:58
Yra, vakar Sorpo pasirsineta. Juridines puses nenagrinejau, bet is uzerio puses -  pirstu pasirasineti (stylusai tipo nepasiteisino) 7" planseteje kokiu 4×3 laukelyje - nu ir nafik, ypac pensininkui. Plius appsas neuzlokina meniu, useriai primaigo, iseina i main menu Androide ir t.t., zalias ten dar reikalas. 
Paste su ju stylusu ant to spec. devajso daug patogiau ir fool proof sprendimas.

Linas Petkevičius<linas@NONONOlekiam.lt> wrote: 
> Taip - tai vienas is sprendimu. Bet su paprasta buitine plansete kiek 
> zinau tokiu sprendimu dar nera.
> On 2019-11-20 12:43, marijonas wrote:
> > Linas Petkevičius <linas@NONONOlekiam.lt> Wrote in message:
> >> taip, tai imanoma - su specialiomis plansetemis, skirtomis pasirasymui. pavyzdys - lietuvos pastas.On 2019-11-20 11:24, marijonas wrote:> Linas Petkevičius <linas@NONONOlekiam.lt> Wrote in message:>> "klienta sutartį pasirašo fiziškai atėjęs į ofisą"> > ir tuo pat metu:> > "norisi viską perkeltį į elektroninę> erdvę, kad nereiktų spausdinti sutarčių"> > > > > > ----Android NewsGroup Reader----> http://usenet.sinaapp.com/>
> > 
> > nu tas plansetes ne dievai gi gamino. Ir teises aktuose tokios savokos "speciali plansete pasirasymui" irgi turbut nera. Ten bus pasakyta kazkas panasaus i "uztikrinti pasirasymo autentiskuma, sauguma, atsekamuma ir t.t. O ta gali pasiekti naudodamas daugiau nei viena metoda.
> > 


-- 
foonia