Tema: Re: ka daryt su lietuviskais spameriais?
Autorius: Levas
Data: 2011-02-19 00:38:33
Siaip beviltiska, kelis kartus rasiau laiskus, bet atsakymai budavo dazniausiai- spaminta is uzsienio serveriu ir laisko turinio sutapimas su kokia nors lituviska organizacija yra grynai atsitiktinis. Gal tai mosado samokslas pries nekaltas lietuviu firmas...

O dazniausiai jokio rezultato is viso.

http://www.ada.lt/index.php?lng=lt&action=page&id=742

Cia jau pakeista info. Kiek permeciau akimis, tai jau geriau sau apendektomija pasidaryti nei priversti sia kontora dirbti.





Cia jau pasenusi info:

Lietuvos elektroninio pašto naudotojai, gaunantys nepageidaujamas žinutes (spam) iš Lietuvos  gali apie tai pranešti LR Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija.


Pagal LR elektroninių ryšių įstatymas 68 str., 1 d. "Naudoti elektroninių ryšių paslaugas, įskaitant el. pašto pranešimų siuntimą, tiesioginės rinkodaros tikslu leidžiama tik esant išankstiniam abonento sutikimui. Šio įstatymo straipsnio laikymosi priežiūrą vykdo LR Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija (VDAI). Norėdami teisinėmis priemonėmis nubausti/sudrausminti spam siuntėją, turite kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (http://www.ada.lt/) su raštišku prašymu išnagrinėti nepageidaujamų el. pašto laiškų atvejus, pridedant spam laiškų pavyzdžius, su antraštėmis (full headers) ir ekrano nuotraukomis (printscreen). Rašte siūlome nurodyti, kad laiškai buvo gauti be gavėjo sutikimo. Rašto forma rasite čia.

Kilus klausymų dėl spam, galite kreiptis į CERT-LT el. paštu, telefonu.

-- 
Bye, Levas
--
http://www.vabolis.lt - elektronika ir siaip
"MumZer" <zz@mumumba.zerg> wrote in message news:ijmpmv$nm6$1@trimpas.omnitel.net...
>o cia jau arciau..
> kokius dokus ir kokiom institucijom? :)
> 
> o telefonu paskambinsiu.. gerai kad bent telezwei duoda numeri slept..
> 
> 2011.02.18 20:45, Levas rašė:
>> nu tai paskambink Liucijai Sadauskienei keistu paros metu ir pasakyk, kad taves nekaso kas ir kur buvo isilauzta, o kad jau uzpildei dokus ir atidavei institucijom. IR tik skambini tam, kad jau nebutu naujiena, kai ja iskvies ant kilimelio ir kad taupyti 10kLt baudai pinigelius.
>>