Tema: Re: Perkantiems eBay pora klausimu ...
Autorius: Levas
Data: 2009-06-16 22:55:50
paypalo virtualus pinigai yra tikri pinigai. Tik paciam paypalui yra zymiai geriau, kad jo sistemoje suktusi kiek galima daugiau virtualiu pinigu, nes tada realius pinigus galima isimti is sistemos ir investuoti i koki nors bizni uz %.

Siaip, virtualius pinigus galima ir issigryninti. Zinau zmogu kuris seima islaiko siais virtualiais pinigais. O as pats tiesiogiai negryninu virtualiu pinigu- as parduodu visokius niekus, renku virtualius pinigus, uz juos perku pagal uzsakymus bet ka (nuo karnavaliniu drabuziu ar kokiu vibratoriu iki auto detaliu) ir taip issigryninu pinigus. Taip negaunu gryninimo mokesciu.

-- 
Bye, Levas
--
http://www.vabolis.lt - elektronika ir siaip
"Fred" <fred@takas.lt> wrote in message news:h16bt6$rdb$1@trimpas.omnitel.net...
>    O jei nulinis Feedbackas, tik atsirades vartotojas? Viena karta vos nepasimoviau, pats eBay isgelbejo. Laimejau uz kelis simtus baksu aukciona pas toki, jau vedziau pinigus, tik parase, kad negali pervesti pinigu, nes vartotojo neber :) Taip supratau, eBay uzdare vartotoja jam vos tik atsiradus ... O va jei buciau spejes sumoket ir negauciau prekes, kazin ar galeciau ka padaryt ..? Dabar atidziai ziuriu i Feedback ir pasiskaitau atsiliepimus, jei vartotojas nezinomas. Laimei, daugiausiai perku is keliu tu paciu vartotoju, kurie, rodosi, kol kas tvarkingai viska siuncia.
>    Beje, idomu, o kaip PayPal veikia? Jei as siunciu per sita daikta pinigus zmogui, kaip jis juos gali issigrynint, ar jie taip ir lieka virtualiais pinigais atsiskaityti ta pacia sistema su kitais?
>