Tema: Re: KB!! Spizinio indo "atgaivinimas"
Autorius: pozherukas [namie]
Data: 2009-08-04 15:35:21
stalic'as rasho, kad '...stebeti, kad puodas neperkaistu...'
Tai chia kada jis jau perkaites, kada dar ne? Tipo raudonuoti dugnas pradeti 
turi ar lankstytis, ar garsus, ar kvapus skleis, ar dar kazhkaip kitaip 
suprasti?
Maista gaminant, kol yra skyschiu - tai puodas stipriai aushinamas, o 
druska, tai nemaisho kaisti, tik tiek kiek aplinkinis oras ataushina tiek ir 
kaista. Shpyzhiaus lydymosi temperatura ~1200C. Tiek normaliomis salygomis 
ant dujines ar paprasto lauzho nepasieksi.

"MaRiUs" <marius@_DELETE_ardega.lt> wrote in message 
news:h58oef$mem$1@trimpas.omnitel.net...
> Blyn, nemoku su koduotem:
>
>
>
>
>
>