Tema: Re: 10 populiariausiu pasaulio virtuviu
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2009-07-03 21:46:51
pas dilberta netaip buvo suformuluota, zymei prikuolneu ;)

"JAlexoid" <whereabout@mail333.com> wrote in message 
news:h2e3ab$4d5$1@trimpas.omnitel.net...
> Gal labai aiskias pataise, bet...
>
> "Italų patiekalai yra skirstomi į atskiras dalis: antipasto (užkandžiai), 
> primo (makaronų arba ryžių patiekalai), secondo (mėsos patiekalai), dolce 
> (desertas). "
> -
> A) TIK italu, mat, yra skirtomi i sitas dalis :) Niekur kitur! nera nei 
> dessertu, nei  uzkandziu...
> B) ... Jau nusibodo rasyti ...
>
> Parmingianino Reggiao - Taip dar Parmigiano Reggiano niekas neniekino, 
> Googlas net irodo tai :)
>
> Maza to, Dilberto zodziais: "80% visu statistiniu skaiciu yra paimti is 
> siknos".
> Kaip ir sitas gidas :)
>
>
> Daiva D. wrote:
>> Pažiūrėkit, pataisė :)
>>
>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message 
>> news:h2ci9m$5c6$1@trimpas.omnitel.net...
>>> verkiau :) 
>>> http://www.restoranai.lt/straipsniai/10-populiariausiu-saliu-virtuviu-pasaulyje
>>>
>>> sitas vienas is topu: Ispanų kulinarijoje vartojama įvairių rūšių 
>>> aliejų, atkeliaujančių net iš Europos.