2018.09.07 11:05, ostapas rašė: > Taip, pagal receptą, kurį įmečiau. Gavosi, beje, tikrai neblogai. > labai uz tave dziaugiuosi > "fenix" wrote in message news:pmtbaa$9th$2@trimpas.omnitel.net... > > 2018.09.07 10:57, ostapas rašė: >> Aš linką įmečiau. Bet tau matyt geriau žinot. > > paklausiu kitaip: ar esi dares vyna is obuoliu tarkiaus? > >> "fenix" wrote in message news:pmtasp$9kf$1@trimpas.omnitel.net... >> >> 2018.09.07 10:46, ostapas rašė: >>> ne, tai papasakok neišmanėliams kaip raudoną vyną daro. >> >> nekeisk temos - dabar kalbam apie obuoliu vyna is tarkiaus. papasakok >> savo procesa >> >>> "fenix" wrote in message news:pmta4u$913$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> 2018.09.07 10:32, ostapas rašė: >>>> tai tik tas vienintelis argumentas "Mano kaime taip nedaro" ir buvo? >>>> silpnokai kažko. >>> >>> eksportuok recepta, gal net i prancuzija kokia, gal ir vynuoges su >>> minkstimu pavyktu uzraugt? arba lokaliai, kokiam anyksciu vynui gal, a? >>> >>>> "fenix" wrote in message news:pmt9f4$8c7$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> 2018.09.07 10:25, ostapas rašė: >>>>> Žėk va: https://medeja.lt/receptai >>>>> Dabar pagalvok, kaip vynuogių vynas daromas. ir sugalvok nors vieną >>>>> priežastį, kodėl to paties negalima daryti su obuoliais? vieną, >>>>> vienintelę plz... >>>> >>>> tai tu ir daryk. gali is tarkiaus, gali is dar bet ko, bet atrodai >>>> tikrai ispudingai pleshydamas maike. >>> >