Tema: Re: Vertikali šašlykinė +/-
Autorius: Sail
Data: 2015-08-07 11:48:23
Teoriskai panasiai, bet yra tokia xuinia kaip aprukimas nuo ugnies, kurio 
nuo zariju nebuna.

Tiesiog ant saltesnio daikto nuseda suodziai, o kepama mesa ir yra saltesnis 
daiktas.

Todel ant ugnies kept geriau nereikia.


"Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
news:mq1knf$p4s$1@trimpas.omnitel.net...
> biski nusisnekejai bet nieko...
> ugnis ar karstis, visiskai px...jei ir karstyje sudeginsi produkta, 
> kancerogenu bus..ir atvirksciai jei su ugnimi mokesi iskepti - viskas bus 
> OK
> kancerogenai susidaro karstyje (priklausomai nuo to ka gamini, vieni 
> kancerogenai susidaro zemesneje temperaturoje, kiti - aukstesneje). Duosiu 
> tau pavyzdi: kaitink alieju keptuveje per ilgai ir turesi kancerogenu, ir 
> nereikes jokios cia atviros ugnies...
> "trickyvic" <email@email.lt> wrote in message 
> news:mq09qt$fct$1@trimpas.omnitel.net...
>> Pagal paprasta mastyma, tai kiek zinau mesa ant ugnies yra siukstu 
>> gaminti, tik ant zariju nes mesa apdorojama ne degimu, bet karsciu nuo 
>> ugnies, antraip degant, o ne kepant mesai kancerogenai formuotis ima :)
>> Jei ten butu tankesnes groteles, tada, all good, smulkenes zarijos 
>> neiskris ir viskas gaminsis teisingai.
>>
>> 2015.08.01 17:49, vytjon rašė:
>>>    Sveiki,
>>>
>>>    Gal turite atsiliepimų apie tokią egzotiką - vertikalią šašlykinę:
>>> http://stropuva.com/index.php?route=product/product&product_id=2
>