Spizinio nenoriu, turejau - nesusidraugavau... Titaninis siaip ne ka prastesnis pagal savybes, tik beda ta, kad absoliuciai neaisku kaip reikia su elektrine virykle elgtis. 10 minuciu kaitinau - neikaito pakankamai. Tai dar ilgiau kaitint... ? On 2013.11.10 12:29, Justas wrote: > Geresnis variantas su elektrinem kaitlentem yra isigyti spizini woka. > Puikiai ikaista, tik vienintelis minusas tas, kad reikalui esant nelabai > sumazinsi temperatura - cia duju taip lengvai neprisuksi :) > Taip pat mazinti porciju kiekius, nedeti puses kilogramo mesos tiesiai > is saldytuvo. Tiek ziniu > > 2013.11.10 12:18, Zyza rašė: >> :D nu gal ir verta paeksperimentuot... >> >> On 2013.11.10 08:53, Linas Petkevičius wrote: >>> Jei lygus dugnas ir priglus prie virykles pavirsiaus - kais, kad >>> jobtvajmat. Bet kais tik dugnas, o shiluma jau sklis nuo jo i shonus. Ar >>> toks netolygumas beda - duok zinoti kai isbandysi :) >>> >>> "Zyza" wrote in message news:l5mb66$oh5$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> Nu tai va va... Dabar aktyviai indukcija domiuos pamates, kad yra pigiu >>> / nedideliu indukciniu kaitlenciu. >>> >>> On 2013.11.09 23:42, TomS wrote: >>>> kazkaip nelabai tie wokai an elektriniu :( >>>> >>>> "Zyza" parašė naujienų news:l5llud$a9d$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> Zodziu situacija tokia - yra titaninis wok'as. Su dujine plytele >>>> (sakykim buitinio lygio) veike labai neblogai, rezultatai man patiko. >>>> Pasikeitus salygoms teko isbandyti su elektrine plytele - rezultatai >>>> tragiski :( Nors ir kaitinau 10 min ant max nustatymo, imetus mesa >>>> atsalo per minute, gal greiciau. >>>> >>>> Ieskau alternatyvaus, bet ne kardinalaus sprendimo. Elektrines virykles >>>> pasikeist nelabai iseina. Kazi jei bandyt naudot su indukcine plytele ? >>>> Pasirodo buna ale tokiu: >>>> http://www.zemakaina.lt/indukcine-plytele-kaitlente-cloer-6651 , wok'as >>>> sekmingai palaiko indukcine plytele. Kazi gal ji geriau ikaitintu wok'a >>>> ir sugebetu palaikyt temperatura ? Gal turit kas patirties wok + >>>> indukcija ? >>> >>