Tema: Re: Wok naudojimas su ivairiom plytelem
Autorius: Zyza
Data: 2013-11-10 12:36:36
Spizinio nenoriu, turejau - nesusidraugavau... Titaninis siaip ne ka 
prastesnis pagal savybes, tik beda ta, kad absoliuciai neaisku kaip 
reikia su elektrine virykle elgtis. 10 minuciu kaitinau - neikaito 
pakankamai. Tai dar ilgiau kaitint... ?

On 2013.11.10 12:29, Justas wrote:
> Geresnis variantas su elektrinem kaitlentem yra isigyti spizini woka.
> Puikiai ikaista, tik vienintelis minusas tas, kad reikalui esant nelabai
> sumazinsi temperatura - cia duju taip lengvai neprisuksi :)
> Taip pat mazinti porciju kiekius, nedeti puses kilogramo mesos tiesiai
> is saldytuvo. Tiek ziniu
>
> 2013.11.10 12:18, Zyza rašė:
>> :D nu gal ir verta paeksperimentuot...
>>
>> On 2013.11.10 08:53, Linas Petkevičius wrote:
>>> Jei lygus dugnas ir priglus prie virykles pavirsiaus - kais, kad
>>> jobtvajmat. Bet kais tik dugnas, o shiluma jau sklis nuo jo i shonus. Ar
>>> toks netolygumas beda - duok zinoti kai isbandysi :)
>>>
>>> "Zyza"  wrote in message news:l5mb66$oh5$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> Nu tai va va... Dabar aktyviai indukcija domiuos pamates, kad yra pigiu
>>> / nedideliu indukciniu kaitlenciu.
>>>
>>> On 2013.11.09 23:42, TomS wrote:
>>>> kazkaip nelabai tie wokai an elektriniu :(
>>>>
>>>> "Zyza"  parašė naujienų news:l5llud$a9d$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>> Zodziu situacija tokia - yra titaninis wok'as. Su dujine plytele
>>>> (sakykim buitinio lygio) veike labai neblogai, rezultatai man patiko.
>>>> Pasikeitus salygoms teko isbandyti su elektrine plytele - rezultatai
>>>> tragiski :( Nors ir kaitinau 10 min ant max nustatymo, imetus mesa
>>>> atsalo per minute, gal greiciau.
>>>>
>>>> Ieskau alternatyvaus, bet ne kardinalaus sprendimo. Elektrines virykles
>>>> pasikeist nelabai iseina. Kazi jei bandyt naudot su indukcine plytele ?
>>>> Pasirodo buna ale tokiu:
>>>> http://www.zemakaina.lt/indukcine-plytele-kaitlente-cloer-6651 , wok'as
>>>> sekmingai palaiko indukcine plytele. Kazi gal ji geriau ikaitintu wok'a
>>>> ir sugebetu palaikyt temperatura ? Gal turit kas patirties wok +
>>>> indukcija ?
>>>
>>