Tema: Re: Rack of lamb (ėriukas) by Gordon Ramsay
Autorius: tranzoo
Data: 2013-04-25 14:09:09
bettai reikia pirktis specialu pjukla, kad stubura perpjaut. brangu

"Jonas Vingis" <jonas.vingis@kaimas.lt> wrote in message 
news:klasls$tg2$1@trimpas.omnitel.net...
> 2013-04-25 11:40, Tony @ rašė:
>> http://www.youtube.com/watch?v=5B6HDmeMRtI
>>
>> ar skanu bus lietuviskam valgytojui?
>
> Kol nepasakysi, kad tai aviena ;)
>
>
>> kur gaut teisingos mesytes?
>
> Jei sužinosi, tai ir man pasakyk. Konkrečiai turiu mintyje išpjaustymą. 
> Ėriuko mėsos tai galima nesunkiai rasti, bet tokio išpjaustymo Lietuvoje 
> man neteko matyti. Turguje tai išvis kai kirviu "išpjausto", tai grynas 
> pasityčiojimas iš avienos gaunasi. Turbūt pačiam reikia pirkti visą ėriuką 
> ir pjaustyti, jei nori tokių gabaliukų, kur rodo.
>
>