Tema: Re: Žuvienė iš lašišos
Autorius: Daiva D.
Data: 2009-04-06 20:36:29
O aš morkas verdu nepjaustytas, išvirusias supjaustau arba sutarkuoju ir sudedu atgal.
Tiesa, man vien tik iš lašišos žuvienė per riebi, dar įdedu liesesnės žuvies.

"pelkiu diedas" <cha@chachacha.lt> wrote in message news:grchgi$52p$1@trimpas.omnitel.net...
> http://giedrius-v.livejournal.com/100720.html
> 
> visai skaniai gavosi, tik as ta iskrapstyta is galvu mesa sudedu atgal 
> paprastai (nedarau jokiu kukuliuku). Ir skanu krapu ideti kai baigia virti.
> 
> "Įtariu_BITES" <korys@avilys.lt> wrote in message 
> news:grc73l$fhh$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> sveiki. gal kas turit koki receptuka special kaip gardžia žuviene isvirti?
>> :) buciau dekingas..
>>
>>
>> 
> 
>