Tema: Re: Baltas padažas?
Autorius: Seitan
Data: 2012-05-24 23:19:54
tada jogurtas+grietine+ majonezas?
grietine tam, kad padazhas butu "lengvesnis" ne toks riebus.
jogurtas, kad butu skystesnis ir, zhinoma dar "lengvesnis"
nors, abejoju ar jogurta kas des pas mus greitam maiste.

"Begemoc"  wrote in message news:jpm0vg$hrs$1@trimpas.omnitel.net...

On 2012.05.24 22:02, Seitan wrote:
> grietine+majonezas?
>
>
> "Begemoc" wrote in message news:jplu2s$eoh$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Sveiki,
>
> Kaune picerijoje pas Paolo prie picos duoda tokį baltą padažą - gal kas
> netyčia žinote iš ko anas gaminamas? Ramovėj prie picų ir beigi salotų
> berods irgi tokį patį duodavo. Gal ir tebeduoda, seniai bebuvau, nežinau
> ar veikia :)

kad jis toks gan skystas - grietinėlė gal ten su kokiais priedais? jei
su majonezu tai tipo su mikseriu prasieit?