Tema: Re: Topinambu receptai
Autorius: ShowmanaZ
Data: 2011-12-21 21:46:36
per burokinę tarką, druskytė, pipirai, pasirinktinai 
aliejus/majonezas/grietinė, - puikus garnyras prie bet kokio mėsinio 
patiekalo. Virti man jie neskanūs, patežę, salstelėję, o švieži tai niam!
Ir labiau rekomenduočiau juos kast pavasarį, nes tai pirmoji tikra daržo 
dovana, kai tik įšalas išėjo ir dar jokių šviežių daržovių nėr :)

-- 
Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt
http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf


"eSSas" <trach@tibid.ax> wrote in message 
news:jct7v5$nq0$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
>
> uzderejo kilogramas-du topinambu (na tu sakniavaisiu, i bulves nesanciu) 
> ir bijau, kad saldytuve supus. Gal kas pasidalintumet ne itin kulinarui 
> ikertamais receptais? Dekingas,
>
> S.