Tema: Re: REQ: sonkauliu receptas
Autorius: Night
Data: 2011-11-22 14:13:49
Kuo ilgiau - tuo geriau. Isbandyta nuo 1 val iki 2 paru. Tradiciskai per nakti. Skirtumas yra, nors ne 
dramatiskas. Kaip cia vienas kulinaras aiskino (Giedrius V berods), kad jei kepini kepsi uzdarai (maise, 
puose, etc.) tai marinuoti nebutina - viskas susigeria i mesa kepimo procese. O va jei kepi ant groteliu - 
reiktu mesos aromatinemis savybemis pasirupinti pries kisant i duchovke.

"tds" <no@email.com> wrote in news:jaflbe$3vh$1@trimpas.omnitel.net:

> skamba skaniai.. reikes pabandyti :)
> kiek laiko marinuoti reikia?
> 
> "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message 
> news:jafl50$3ik$1@trimpas.omnitel.net...
>> As labai ilgai experiomentaves naudoju toki buda - sonkaulius
>> pamerkiu i marinata - aliejus, sojos
>> padazas, druska, pipirai, kas nors astraus + pagal skoni ko nori.
>> Tada kepu maiselyje (isbandziau visaip:
>> ant groteliu - isdziusta, su folija - neblogai, tik reik atidengti
>> pries gala, apvirt+kept - nepatiko) 1 valanda
>> 180-200 laipsniu su ventiliatorium - neisdziusta, apskrunda, nuo
>> kaulu pati krenta. Vartoti su bulviu kose ir
>> troskintais kopustais :)
>>
>> "optimistas" <pokemonz@takas.lt> wrote in
>> news:jadeia$g2k$1@trimpas.omnitel.net:
>>
>>> Sveiki,
>>> gal kas turite koki skanu savita keptu sonkauliuku recepta?
>>> Kiauliena bus gaminama. Dekavoju.
>>> Attachment decoded: text-plain-1
>>>
>> 
> 
> 
>