Tema: Re: Stirnos darinejimas
Autorius: Masala
Data: 2011-11-05 14:32:12
Zinok, nieko neiseis, neveltui atidave, nevalgoma ta mesa, atiduok man as 
suniui susersiu...

Juokauju zinoma :) Valgoma viskas isskyrus kaulus, nors is ju galima 
sultinius virt.
O darineti reiktu taip: atskirti kumpius, mentes. Ir pajaustyti tai kas 
nusipjauna, sonkaulius atskirti (jei jie ilgi, patrumpinti kirviu).

Marinuoti druska, pipirais bei patinkanciais prieskoniais, zolelemis. Jei 
stirna ne sena, ilgai marinuoti nereiketu, pakaktu ~pora val.


"sst" <aaa@aaa.lt> wrote in message news:j934eb$1dh$1@trimpas.omnitel.net...
> Hi,
>
> "pasiseke" gauti stirnienos, tiksliau visa stirna tik su nudirtu kailiu. O 
> kaip ja isdarineti? Kaip atskirti mesa nuo kaulu. Kas ten valgoma, o ka 
> ismesti? :) Instrukcijos neidejo. Gal yra koks www kaip tas stirnas 
> darineja :) ? Paruosiant, reikia marinuoti?
>