Tema: Re: Q: Cukinija
Autorius: Kauno Budulis
Data: 2011-07-09 19:36:37
vo, variants !
aciu labai


"mdz" <no@nameno.lt> wrote in message 
news:iv9pfq$248$1@trimpas.omnitel.net...
> Mes peraugusias cukinijas labai sėkmingai sunaudojam supjaustydami poros 
> pirštų storumo riekelėm (nulupant žievę ir išskobioant centrą), tada tas 
> rinkes sudėliojam į blieką, ir į ertmes privarai faršo. Gaunasi ale 
> kokletai su cukininiu apvadu. Ai dar ant viršaus kokio sūrio galima prieš 
> baigiant kept pabirent.
>
>
> "Kauno Budulis"  parašė naujienų news:iv7pgh$m07$1@trimpas.omnitel.net...
>
> laba vakara.
> ka su cukinija peraugusia
> daryt apart kepimo, farsiravimo, ir vakavimo su kariu ?
>
>
> dekoju is anksto.