Tema: Re: pokvailis q
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2011-06-23 11:22:40
o tu pajamk dar kita giedriausv recepta kur armyje maitint, ten dar 
stiklines vyno reikes, ir zek susinaudos per kashkiek laiko viskas ;)

"Toxis"  wrote in message news:iturlb$vi3$1@trimpas.omnitel.net...

kad ash ir maisto gamybai jo nialabai naudoju, taigis, surugotu jis pas
man... wan vaj or anozer - matyt darysiu su vermutu ...

tiesa dar kyla minchiu daryt su vermutu _ir_shlakeliu koniaus, ale jauchiu
bus overkilas ir apsiribosiu vermutu:)

"shimtas kinieciu"  wrote in message
news:ituqst$uid$1@trimpas.omnitel.net...

tai galima grynai maisto gamibai dedikoto vyno pajamt poka nebrungei ;)

"nelygis"  wrote in message news:itupbr$sev$1@trimpas.omnitel.net...

as tai nusipirkciau buteli vyno...bet jei jau taip nemedziokle pirkt, tai
gal martini dry bandyk..:)

"Toxis" <tox@home.lt> wrote in message
news:ituo8m$qua$1@trimpas.omnitel.net...
> mislyju vel pasidaryt giedriaus krevechiu pyraga 
> http://giedrius-v.livejournal.com/22997.html
> ale vat, tachiau, vyno neturiu, o kadangi jo beveik negeriu pirkt buteli 
> vien tam, kaiptais neochota;)
> klausimas, ar galima vyna pakeist kuriuo nors ish shitu:
> -Martinis (jei taip, tai kuris geriau, dry, ar bianko)
> -Brendis
> -Romas?
> -Konjakas?
>
> Pastaruju dvieju lyg ir butu gaila, ale bet, tachiau, jago skonis persimes 
> I pyraga, keliu zhaukshtu nepagailesiu;)
>
> Klausimas nr2 - jei jamt brendi/konjaka/roma - ar padeginet garus nuo 
> ugnies, kad alkoholis nugaruotu, ar chia butu nusikaltimas zhmonijai ir 
> grestu kaip minimum vieshas ishjuokimas, o greichiausiai ir sushaudymas;)
>
>
>