Tema: Re: Kuchmachi
Autorius: foxaz
Data: 2011-04-11 09:34:14
fotkes neturiu :), nes graziai nufotkint patiekala be normalaus apsvietimo 
ir pan., dazniausia skaniai nesigauna :), o barbariso uogas dejau todel, kad 
taip parekomendavo gruzinai (sake pas juos dedama arba tai, arba tai).

"[pozherukas.namie]" <pozherukas@plovas.lt> wrote in message 
news:inprak$v4f$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu fainiai tu čia. Tau irgi kaip straipsnyje, sunkiausia buvo gauti 
> granatą :)
> Aš būčiau eksperimentavęs tarkim su vyšnia, spanguole ar sūdyta citrina.
> Nors ne. Nusipirkčiau granatą. Gal fotkė kokią turi?
>
> ---
> pozherukas.livejournal.com
>
> "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message 
> news:inh928$vv5$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Vakar perkant teliuko skerdiena su ja atidave ir visus subproduktus. 
>> Kadangi sunu nelaikau, o kazkada Gruzijoje kindzmaralulio gamykloj 
>> vaisino labai skaniu patiekalu is viso sito gerio tai nutariau pasidaryt 
>> ji namie. Gavosi nepaprastai skanu, tie kurie dar prie maisto ir skaidria 
>> shalta naudojo tai sake geresnio uzkandimo ir but negali (vis gi 
>> originaliai manau labiau tiktu chacha) :). Dariau pagal pirma recepto 
>> varianta tik vyna keiciau granatu sultimis, o vietoj granatu seklyciu 
>> dejau ismirkytas barbariso uogas. Kas neturi nusistatymo pries tokius 
>> produktus tikrai rekomenduoju pasigamint.
>>
>> http://www.monemo.ru/food/govjazhi-potroxa-po-gruzinski-ili-kuchmachi
>>
>> Skanaus!
>>
>
>