Tema: Re: pigus kavos aparachiuks, ar verta ...
Autorius: John Smith
Data: 2011-03-28 10:38:46
+
"zalias" <pastas@kaimas.lt> wrote in message 
news:imk8of$ran$1@trimpas.omnitel.net...
> 1. Nuo naujo naudojimui tinkamas patampa tik po 3 - 4 virimų (galima 
> "prasukt" ta pacia kava). Tas reikalinga kad kavinukas pasidengtų kavos 
> riebalų sluoksniu ir nesijaustu metalo skonio. Kavinukas plaunamas TIK 
> vandeniu. Dziovinti reikia nesurinkta, o geriausia plauti pries verdant.
> 2. Virti visuomet pilna doze (jei kavinukas 3 puodeliu - tiek ir 
> virt.)Vandens pilti iki voztuvelio. Vanduo naudojamas sviezias, geriausiai 
> saltinio.
> 3. Kavos deti 1 saukstelis - vienas puodelis (filtras turi buti pilnas)
> 4. Kavos jokiu budu ne presuoti, ji turi buti supilta laisvai. Galima 
> padaryti 3 skylutes kavoje.
> 5. virti ant vidutines ugnies - vanduo per kava turi isbegti letai.
> 6. nuo ugnies nuimti pasirodzius pirmimiems oro burbulams, negalima leisti 
> uzvirti. Italai sako - virta kava - negyva kava.
>
> Geriausiai gaunasi specialiai moka zenkliuku pazymeta kava. Bandant 
> isvirti is plikymui skrudintos ir maltos kavos baigsis nesekme. Kava turi 
> gautis sirupo konsistencijos. Neturi buti "Sieno" aromato. Puta kaip is 
> espresso aparato nesigaus - ne ta technologija.
>
> Skanaus!
>
> On 2011.03.26 07:26, ozzy wrote:
>> Tai papasakok kaip naudotis
>>
>> On 2011.03.25 22:36, zalias wrote:
>>> vadinasi nemoka naudotis.
>>>
>>>
>>>>
>>>> Turi pazystamas tokia neskani kava gaunas
>>