Tema: Re: Elektrinė kepsninė PHILIPS HD4417/53
Autorius: Justas
Data: 2011-03-23 18:53:34
Ikaitini spizine petelne taip, kad vandens lasas begiotu kaip pakvaises.
Dedi jautienos smota, bent poros pirstu storio. Kepi kol pabaltuoja 1/3 
gabalo, bekepant druska ir pipirai. Apvertus kartojama tas pats.

Jei yra noras siek tiek aliejaus - pries kepant itrinti, saikingai.
Nesitaskys niekas ir riebalu nereiks valyti, tik bus dumu.

O svarbiausia sito dalis - neimti esti iskart is keptuves :) reikia 
palaukti siek tiek, kad pastovetu ir truputi atvestu. Prapjovus katik 
iskepta - viskas isbegs.

Visa paslaptis.

Aisku yra dar iskepimo lygiai ir visi is to sekantys niuansai, bet cia 
reik asmenines praktikos.



2011.03.23 18:34, Kati rašė:
> Nebutinai Philipso:))) Keptuveje steika kepiau kokius 5 metus, bet
> daugiau noro dali virtuves ir saves valyti nuo riebalu neturiu...;)
>
> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message
> news:imd3h1$65v$1@trimpas.omnitel.net...
>> Jo, kad steika iskept reikia Philipso, nes keptuveje jo niekaip
>> neiskepsi :)
>>
>> Pasirodo yra vartotoju grupe, kuriems orientuoti sitie produktai,
>> Philipsas zino ka daro
>>
>> 2011.03.23 17:01, Kati rašė:
>>> Skiriasi labai!
>>> Pirkau, isbandziau. Veikia;)
>>> Kepant nereikia naudoti riebalu, todel jauciasi tikras maisto skonis
>>> (pries kepdama istepu laseliu aliejaus). Steiko keptuveje neiskepsi, o
>>> cia iskepa puikiai. Iskepa ir darzoves, zuvis, maltos mesos kepsniukai.
>>> Pazistama kepe net kalakutienos kepsnius, sake-puikus, sultingi,
>>> minksti.
>>> Minusas- dumai.
>>>
>>>
>>>
>>> "Blynas" <blynasTRINTI@gmail.com> wrote in message
>>> news:imcm1n$fkd$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Gerb. kolegos,
>>>>
>>>> Mąstome apie tokį pirkinį iš Maximos, norisi objektyvios nuomonės. A
>>>> daug skiriasi nuo keptuvės? :)
>>>>
>>>> Dėkui atsakiusiems.
>>>
>