Tema: Re: avienos patiekalai
Autorius: pragäras
Data: 2011-02-01 22:21:28
nu tai bent į Barseloną nueitum pavalgyt - ten tokį su pomidorų padažu duoda :) o itališkam tai gal risoto reikėtu ieškoti

"MaRiUs" <mariusDELETE@ardega.lt> wrote in message news:ii9akl$579$1@trimpas.omnitel.net...
> Nu jei valgysi plova N*n kartu kokiam Delano, tai tikrai apie plova 
> poziuri turesi super rimta :)))
> 
> Taip pat kaip susidariau tikram Italu restorane Kaune poziuri apie 
> paelja..... (cia Bella Italijoj):
> Paimti ryziai, isvirti iki koses konsistencijos, uzpilti karstam vandeny 
> paplaukiojusiu vici juros gerybiu rinkiniu (dargi ir su vandens didele 
> dalim) beigi gal kokio pipiro pabarstyta... Ir uz visa tai jama ~40 LTL :)))
> 
> 
> 
> 2011.01.29 14:30, [pozherukas.namie] rašė:
>> Darant prielaida, kad valgytu plovu kiekis artejant i n,
>> atsiranda tikro plovo skonio zhinojimas - tada tereikia susitarti,
>> koks tas kiekis n. Ir tada bus aishkiau kas gi zhino ta TIKRO plovo skony :)
>> Ash plovu (ar bent maisto patiekalu pavadinimu plovas) valgiau labai daug ir
>> gaminu pats jau daug metu, bet tikrai nemanau, kad zhinau kas yra "TIKRAS"
>> plovas. Bet neabejoju, kad mano gaminamas yra pats tikriausias, koks gali
>> buti pagamintas MUSU namuose. Nu nebent zhmona prades gaminti :)
>>
>> ---
>> http://pozherukas.livejournal.com/tag/plovas
>>
>> "Edvinas"<edvinas@darbe.lt>  wrote in message
>> news:y8wbp0izvglm$.btiah9d4f319.dlg@40tude.net...
>>> Fri, 21 Jan 2011 09:06:44 +0200, blablabla rase:
>>>
>>>> mente saldyta. Padariau plova :)
>>>> Pirmas kartas tox gal panashus i plova gavosi  :)
>>>
>>> Parodyk man tuos, kurie tikrai zino koks turi buti tikro plovo skonis :)
>>>
>>> --
>>> Edvinas
>>
>>
> 
> -- 
> MaRiUs
> Kaunas