Tema: Re: Uzkandziai
Autorius: dirty deeds
Data: 2010-11-24 12:43:06
Su krevetem dar gali ir paprasciau padaryt, kaip kad as pasidarau (bent 
tigrines, paprastu nemeginau). Padruskini, papipirini, isspaudi citrina, 
viska sumakaluoji ir palieki pasimarinuot. Poto viska pasikepi alyvuogiu 
aliejuj sumaistytam su geru sviestu. Apskrunda ir pasakiskai gaunas :) kad 
skonis pilnai atsiskleistu - reikia poros buteliuku gero vyno, kad ir 
"Saltupys".

"Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message 
news:icilja$hv6$1@trimpas.omnitel.net...
> (ash dar siulychiau + krevetes), o padazhas, bent jau ash darausi - i 
> puodeli/bliudeli pilu:
> shaukshtas sezamu aliejaus, shaukshtas ryzhiu acto, pora shaukshtu 
> tailandietishko saldzhiai ashtraus padazho, pora shaukshtu sojos, 
> arbadatinis shaukshtas austriu padazho, shaukshtelis/ pusantro cukraus - 
> jei turi galima laimo sulchiu - viska maishom kol ishtirpsta cukrus..
> galima skipint austres, galima skipint lama, nebandzhaiu ir su laimu ir su 
> austrem tiesa:)
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
> news:iciie9$d6j$1@trimpas.omnitel.net...
>> prisitarkuoji morku, agurku, paprikos, krauni karstam vandenyj mirkytus 
>> soju makarus ir uzpili  -sojos padazas, sezamu aliejus(skrudintu 
>> skanesnis), cili pipiras, kelios cesnako skilteles, imbieras. Valgyti 
>> lazdelemis :) ne toks dietiskas variantas i salotas papjaustyti rukytu 
>> kiaules ausu, prie alaus labai gerai
>>
>> "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message 
>> news:icg32g$odu$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Turiu bloga iproti ziuredamas filma, gerdamas koki vyna/alu, ar 
>>> uzsiimdamas
>>> panasia pasyvia veikla ka nors kramtyt. Kadangi riebalo priaugt nenoriu, 
>>> tai
>>> bulviu traskuciu ir pan dalyku nesirenku. Dazniausiai valgau vytinta
>>> jautiena, bet kai per diena suvartoju bent po 2 pakelius (ir taip 
>>> savaite po
>>> savaites), tai jau atsibodo senai.
>>>
>>> Ka gurmanai pasiulys vartot? Reikia kad butu daug baltymo ir mazai 
>>> riebalo
>>> :)
>>>