Tema: Re: moliūgas
Autorius: Dautarte
Data: 2010-11-06 00:57:23
Sutrintas maziau vietos uzims negu zalias.

"0.5 B ieško darbo" <gadamynas@gmail.com> wrote in message 
news:ib123f$man$1@trimpas.omnitel.net...
| tai tik išvirtas variantas?   reik pabandyt užšaldyt žalią..  :)
|
| "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:ib11ns$lng$1@trimpas.omnitel.net...
| >      Moliūgas (žieminiai moliūgai)
| >      Nuplaukite; supjaustykite gabalais ir pašalinkite sėklas. Virkite 
gabalus verdančiame vandenyje, garuose, mikrobangų krosnelėje arba 170-2000C 
orkaitėje (perpjauta puse žemyn), kol suminkštės. Atvėsinkite. Šaukštu 
išimkite minkštimą; sutrinkite virtuvės kombainu arba per sietelį. Gerai 
atšaldykite. Pakuokite, palikdami oro tarpą.
| >
| >      Cukinija (vasariniai moliūgai)
| >      Parinkite jaunus moliūgus su nedidelėmis sėklomis ir minkšta odele. 
Nuplaukite, supjaustykite į 1 cm gabaliukus. Blanširuokite vandenyje 4 
minutes. Atvėsinkite ir nusausinkite. Pakuokite sausu būdu, palikdami oro 
tarpą.
| >
| >
| > "0.5 B ieško darbo" <gadamynas@gmail.com> wrote in message 
news:ib0vlp$i97$1@trimpas.omnitel.net...
| >> ar šaldosi?  naudočiau sriubai trintai, tad esmė būtų skoninių savybių 
išlikimas.