Tema: Re: Vercio kepenys
Autorius: A&G
Data: 2010-10-31 10:28:36
kol papilkes, kai kam patinka rozines viduj, as kepu siek tiek ilgiau, bet svarbu neperkept, nes bus kietos ir sausos, gal po kokias 2-3 min is kiekvienos puses. O troskinant dar galima prie svogunu pievagrybiu idet, o po grietines sauja svieziu krapu
 
"Vilniaus Budulis" <neturiu@mail.lv> wrote in message news:iaj50k$cfg$1@trimpas.omnitel.net...
> Dekui ir bandysime kazka panasaus daryti. Daug kur raso, kad reikia trumpai 
> kepti tuos kepenys, tai keik tas trumpai ? :D
> 
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
> news:iaj46b$c32$1@trimpas.omnitel.net...
>> apvoliojam miltuose ir kepam svieste, dar galima troskint su svogunais 
>> (apkepam svieste svogunus, kraunam miltuose apvoliotas kepenis, i pabaiga 
>> keli saukstai grietines) skanu su bulviu kose ir raugintu agurku, o dar 
>> galima pasteto pasidaryt
>>
>> "Vilniaus Budulis" <neturiu@mail.lv> wrote in message 
>> news:iahchg$6v5$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>>
>>> Kaime papjove verciuka ir gavau kepenys :)
>>> Ka galima pasidaryti sau ir zmonai?
>>>
>>> Sriuba, apkepti ar ka? :)
>>>
>>> Deui
>>>
>>> 
> 
>