Tema: Jovaliuks "doggery nr.2"
Autorius: doggery
Data: 2010-06-21 12:39:00
Cia gal tiems, kuriem netingi pasiterlioti ir pasigaminti sveikatinguoliska, 
pakankami astria, indisko stiliaus kose bei paeksperimentuoti.

Isverdi grikiu. geriau pries verant juos paskrudinti sausoje keptuveje.

Isverdi lesiu su luobelemis. Mirkyti nereikia. Virti apie 30 min.

Siaip galima lesius isvirtus laikyti diena kita saldytuve, jie tinka daug 
kur.

Dvi dalys susmulkinto ziedinio kopusto, arba paprasto kopusto. Pakankamai 
smulkiai.

Jogurtas.

1. Paskrudini nezymiai sauja sezamo seklu keptuveje. Susidedi atskirai.
2. Poto, i ta pacia ar kita keptuve, kurioje nesunku patogiai maisyti, su 
ikatintu aliejumi ( as naudoju nerafinuota saulegrazu o kartai pamaisau ji 
su alyvuogiu) primeti smulkiai pjaustyto imbiero,  sutrinto ir sukapoto 
cesnako, galima svoguno ir pasmulkinto cili pipiro( kas ka megsta)

Suberi smulkintintus kupustus, siek tiek apkepini, poto suberi lesius ir 
grikius. Siek tiek pakaitinus, pabaigoje viska apibarstai prieskoniais ir 
sezamo seklomis.

Jogurta galima naudoti vietoj vandens, norint gauti norima konsistencija. 
Neperkaitinti.

Prieskoniams naudoju, kumino, kardamono, imbiero,ciberzoles, juodu ir 
kvepianciu pipiru.misini su akcentu i kumina. Gal but tiktu bet kas tik su 
kumino akcentu.

Labai tinka valgti su svieziu agurkeliu.

P.S. galima viso to ir negaminti. Norejau tik pasidalinti nuosavu receptu. 
;)