Tema: Re: Steak tartare (kb)
Autorius: pragäras
Data: 2009-02-22 00:54:04
ne, aš, paprasčiausiai, pakankamai daug priragavęs, užskaičiau, kad žalia mėsa man skaniausia ;) o poreikis jai labai retas, tai galima ir be to apsieiti :)
 
"shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message news:gnpuuq$s0r$1@trimpas.omnitel.net...
ir ishkur gi ce toks neapsitikejimas tais meistrais. mazu matydavai kaip jie 
tavo kabokuose darbuodavuosi? ;)


"pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message 
news:gnpukt$rog$1@trimpas.omnitel.net...
> nu nie, mėsos aš visą laiką minimum vartojau - o jei ir vartojau, tai 
> mažiausiai įtakotos virtuvės meistrų meistriškumo :)
>
> "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message 
> news:gnpu7h$rcb$1@trimpas.omnitel.net...
> tai pasidaryk staigei skanei steika an rytojaus ir skaneu mastysi ;)
>
> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message
> news:gnpu5i$r9t$1@trimpas.omnitel.net...
>> be penkių minučių vegetaras, po truputi mastau :)
>>
>> "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message
>> news:gnpto1$qub$1@trimpas.omnitel.net...
>> a tu kada ce an vegetaru uzsirashei?
>> ar sheip najazzalini? ;)
>>
>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message
>> news:gnpskk$pvd$1@trimpas.omnitel.net...
>>> nebūtų prielipo, fotošopą įtartų :) šiaip molio spalvos (ar belekokia
>>> raudona / rausva) lėkštė - pati nesėkmingiausia spalva pateikti maistą
>>> (dėl foto gal creep pakomentuotu). bet anyway nice :)
>>>
>>> ps vegetaram preved! :)
>>>
>>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message
>>> news:gnpesd$bai$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> ooo, kaip skaniai atrodo :) tik aš tą baltą kiaušinio trynio prielipą
>>>> atsargiai pašalinčiau, tada būtų dar gražiau.
>>>>
>>>> "Night" <vytis@tbs.ltt> wrote in message
>>>> news:gnpeba$ak6$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>
>>>>> "Night" <vytis@tbs.ltt> wrote in message
>>>>> news:gnpeae$aig$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Gaminta pagal Giedriaus receptuka - super!
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>