Tema: Re: Kas cia sake, kad saldyta mesa blogis?
Autorius: a
Data: 2009-02-19 12:15:38
Night formulated the question :
> Nu liko nuo praeito steiku baliaus ispjovos, uzsaldziau. Po menesio 
> istraukiau, padejau parai i saldytuva.  Tada supjausciau tokiais 1 - 1.5 cm 
> storio gabaleliais, druskytes, pipiriuku ir kokioms 5 minutems ant  labai 
> karstos keptuves - nu bifsteksas burnoje tirpo. Aisku, dar keptas kiausinis 
> kas be ko ant virsaus  buvo uzdetas. Gal kam uzklius tos 5 minutes - 
> uzbegdamas uz akiu pasakysiu, akd per tiek laiko  kepsniukai buvo tikrai 
> daugu daugiausiai "medium rare". Zodziu kaip supratau, svarbu pamazu 
> atsildyti, ir  tikrai nieko tai mesai blogo nenutinka. Nes siandien vel 
> pasiemiau ~2 kg ispjova - tai kaip per karta ja 2  zmonems suesti? :)

praktiskai tavo postas privers mane isbandyt spizine rieveta keptuve, 
kurios dar nebandziau...
gal gali biski detaliau apie ta bifsteksa? supjaustai, 
paduskinipipirini, meti ant ikaitintos keptuves... o kur ir kaip su tuo 
kiausiniu elgtis?