Tema: Re: Blynai
Autorius: Saulius74901
Data: 2010-02-09 14:42:45
Cia geri blynai, tik obuolius reikia pjaustyti, bent jau man taip gerokai 
skaniau nei tarkuota.
"Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
news:hkp3n0$i66$1@trimpas.omnitel.net...
> 2010-02-08 15:11, PliuShiniS rašė:
>> Sveiki Gurmanai !
>> Kadangi visi artejanti savaitgali deginsime "kanapini", tai noretusi is
>> anksciau susipazinti su Jusu skaniausiais BLYNU receptais.
>>
>> Is anksto dekoju uz pasisakymus ir receptus.
>
> Iš miltų ir pieno sumaišau tešlą, truputį pasūdau. Į ją dedu per burokinę 
> tarką sutarkuotus obuolius. Obuolių reikia daug, turi gautis „tešluota“ 
> obuolių masė. Iškeptus blynus apibarstau cukrumi.
>
> Šeimyna šitokius kerta net ausys linksta :)
>
> -- 
> Edvinas