Tema: Re: kaip skaniai paruosti kalakuta?
Autorius: Lcd
Data: 2009-12-20 20:06:05
Manau jei estetinis aspektas nera svarbu, tai tiesiog gabalais kepti:)

Povilas rašė:
> Kas nors zinote maisus I kuriuos sutilptu kalakutas?
> 
> "Lcd" <lzd@takas.lt> parašė naujienų 
> news:hge488$pv5$1@trimpas.omnitel.net...
>> As tai siulau maise kepimo kepti. Tik zinoma pries tai para kokia 
>> pamarinuoti. Pabaigoje praplesus paskrudinti dar kokia pusvalandike 
>> minimum is virsaus.
>>
>> Cia idejos. Taip nekepiau, bet turiu itarimu kad labai gerai galetu 
>> gautis.
>>
>> Gipsas rašė:
>>> sakyciau reiketu apkepti labai ikaitintoje keptuveje po pora minuciu, 
>>> deti i spizhni troskintuva ir troskinti gretineles padaze kokia 30-40 
>>> minuciu
>>> "agnesse" <xxx@xxx.com> wrote in message 
>>> news:hgb79b$q1c$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> kaip ir kiekvienais metais is kaimo parsiveziau kalakutienos 
>>>> (krutinele, slauneles, blauzdeles ir pan). su krutinele dar siaip 
>>>> taip susitvarkau - ant kepsniu sueina. bet niekaip neisgaunu skaniu 
>>>> patiekalu is blausdeliu/kulseliu - amzinai gaunas kieta ir sausa 
>>>> mesa...
>>>> pasidalinkit patirtim kaip ta mesa skaniai apdorot?
>>>>
>>>
>>
>