Tema: Re: astrus padazas
Autorius: AlfIndraja
Data: 2009-09-07 09:38:13
gal ir idomu, reiks pabandyt, kaip tik turiu tikros vaniles gavus dovanu ir 
nesugalvoju, kur ja panaudot...
Gal galima tiksliau, proporcijas ir pan.? O actas, kaip tupratau turi but 
vyno, tik ar rausvas ar baltas?

---
"CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message 
news:h8134h$620$1@trimpas.omnitel.net...
> ne i tema bet padazas visai geras.
>
> kriauses, vanile ir actas. super padazas sutrynus ir pakaitinus. vanile 
> tikra, o ne "identiska" tikram skoniui, actas taip pat ne baltas 
> spiritinis :)
> "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message 
> news:h80vbt$1k4$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki, gal kas nors esate bande gaminti is kriausiu koki nors astru 
>> padaza, tinkanti paukstienai ir pan.?
>> Symet kriauses uzderejo, ir sumasciau, kad reiktu pasigaminti koki nors 
>> padaza, kazka panasaus, kaip kad buna "sweet chili" su cesnaku, 
>> pipiriukais. Tik dar nesumasciau nuo ko pradeti... Gal kas yra bandes 
>> kazka panasaus gamintis is kriausiu ar obuoliu? Papasakokit, kaip sekesi, 
>> kokiom proporcijom ir ka maiset?
>>
>> I.
>
>