Tema: Re: Gaivūs vasariški sumuštiniai
Autorius: A&G
Data: 2009-08-24 10:49:18
jeigu jau lasiniai tai kam tas sviestas ir as tuos lasinius po pomidoru deciau, o dar skaniau vietoj lasiniu paskrudinto bekono riekele

"BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:h6te20$pq5$1@trimpas.omnitel.net...
> Taigi, sakau, pasidalinsiu ale "receptu", jei taip galima pavadinti :)
> 
> Sumuštiniui būtinai reikia naminių pomidorų, nes jie yra pagrindinis 
> akcentas.
> 
> Ypatingai tinka, bent jau man, prie alaus ;)
> Dar svarbu pats procesas, t.y. on-line gaminiesi ir valgai :)
> 
> Batoną užtepam sviestu, supjaustom pomidorą storomis riekėmis (~1 cm) ir 
> dedam ant batono. Pabarstom druska, grūstais juodais pipirais. Ant viršaus 
> pabarstome smulkiai supjaustytų svogūnų ir galiausiai ant viršaus smulkiai 
> pjaustytų lašinių. Pjaustom su peiliu ant lentutės pageidaujamais kąsneliais 
> ir skanaus! :)
> 
> Beje, pomidorai gerai dera atvėsinti, ypač karštą vasaros dieną.
> Dar kaip variacija vietoj lašinių tinka mėgstamos plonos rūkytos dešros 
> riekelė.
> 
> 
> Mindaugas 
>