Tema: Re: Patarimo del telefono su navi
Autorius: RaR
Data: 2010-11-08 15:35:40
Iš tavo paminėtų dviejų modelių neabejotinai geriau 5230. 2710 neturi Symbian, o tik S40 sąsają, taigi tu negalės įsidiegti praktiškai jokių programų, galėsi įsikelti tik kokius nors JAVA apletus. Taigi, negalėsi įsidėti nei Sygic, nei Garmin, nei NDrive, nei daugelio kitų naudingų Symbian programų. Ir tas Nokia Maps 2.1 - tai visai ne tas pats Ovi Maps 3.0, o sena primityvi Nokios programėlė. Be to, jei naudosi navigacijai, tai pravers ir didesnis 5230 ekranas bei touchscreen'as.

Vienu žodžiu jeigu naudosi telefone ką nors daugiau be skambinimo-kalbėjimo funkcijos, neimk Nokijos ragelio, kurio parametruose bus parašyta S40. Žiūrėk, kad būtų parašyta Symbian arba S60 ir aukščiau..



"Aurimas" <aurimukass_@_yahoo.com> wrote in message news:ib8l11$r6t$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki, 
> 
> Baiginėjasi sutartis, kaip ir tel aparatą reikėtų atsinaujinti... Norėčiau gal su navigacija (bet nebrangaus :-) ), ale iškilo keletas klausimų. Ar yra skirtumas tarp A-GPS ir paprasto GPS? 
> Kažkuris lyg būdavo, kad reik prieigos prie mob interneto?.. 
> Prie kai kurių telefonų rašo: "A-GPS (Nokia Maps 2.1 - lifetime license" (čia N 2710 Navi), arba "A-GPS. Pridedama kelionei automobiliu ir pėsčiomis skirta navigacijos programos Ovi Maps licencija visam laikui" (Nokia 5230). Ką tai reiškia? Ar į juos galima belekokius žemėlapius dėtis? Ar ne? Ar ir šitie neblogi? 
> 
> Niekada nesu susidūręs su navigacijom. Retokai ir reikia, todėl atskirą įrenginį pirkti nesinorėtų. Aišku, išeitis yra ir popieruinis žemėlapis :-) Bet jau kraštutiniu atveju :-) 
> 
> Ačiū už įvairias nuomones. 
> Geros dienos.