Tema: COM: (?) Nokia visokiu senienu ispardavimas
Autorius: Splitas
Data: 2010-09-15 23:00:12
Sveiki,

Susikaupė įvairių namie tiek mano paties, tiek visų artimųjų. Išmest lyg ir gaila, gal dar kam tinkami (ypač paskutinis, nes apynaujis):
1. Nokia 9300i - viskas veikė, kol buvo baterija, "buvo" esminis žodis, nes "buvo" jau tokia pavargus, kad nieko nelaikydavo:) Yra pakrovejai du - 220V ir automobilinis, bei 256Mb kortele, originalus Nokia odinis deklas.:) Dezutes ir viso kito ydincio turto ner.
2. Nokia 6280 - sugede kazkas ekranui - juostos mirguliuoja, bet paskambinti i ji ir is jo galima. Yra dezute su visais dokumentais, pakroveju, ausinemis.
3. Nokia E61i - viskas veikia, normali baterija, bet galinio dangtelio atidarymo mygtukas truputi su defektu - darineti reikia specifiskai. Priedai - na, galiu duot dezute su dokumentais ir kt yra nuo Nokia E51(sito nebera jau seniai - sipuliukais duzo).
4. Nokia 5230 - visiskai geras, dar su garantija, pirktas Bites salone balandzio menesi (bet dabar gavau iPhone dovanai, tai nebereikalingas), tai dar apie pusantru metu garantijos like. Visi komplekto priedai ir dokumentai su dezute yra.

Ka uz juos galim gaut? Gal kas superkat is cia besilankanciu? Geriau viska jei imtumet kruvoj, nei kad po atskira dali pardavineciau, butau dekingas :)
Vazinet nelabai laiko turiu per visokias supirktuves siulydamas (parasiau gal keturiems "supirkejams" skelbiu.lt rastais e-mailais, ale kapu tyla jau savaite, gal Pildyk klientai kokie:), bet jei is karto visus kas imtu - drasiai galiu privezt. Veiksmo vieta Vilnius.Pasiulymus cia, jei galima.


-- 
pagarbusis Splitas