Tema: rekomendaciju
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2010-03-30 15:06:23
po truputi bresta laikas pasikeist mobilu, noriu kazko ish +/- smartphone'u. pachiu geriausiau atveju, kad palaikytu dargi dvi korteles, bet kaip supratau su tokiais norais galiu zhiuret tik i samsunga B5722 (http://mob.tele2.lt/lt/telefonai_privatiems/Samsung_B5722). Bet samsungu jau shiek tiek prisibijau, nors juos ir megstu, nes 3chias turimas samsungas dabar savo dienas pradeda baiginet pradedant mirinet pokalbio garsui (zhmonos turetas samsungas nusibaige irgi taip pat - taigi jauchiu, kad chia visos veisles brokas:)

Kadangi reikia emailu palaikymo, galvoju, kad protingiausia bus imt su qwerty klavietura, ar touchscreenine, ar normalia...
Kaip supratau htc tattoo yra teisingas pasirinkimas? o ka blogo zhinot apie pvz shita http://mob.tele2.lt/lt/telefonai_privatiems/Samsung_B3410 (ishkyrus kad samsungas:)
ar geriau zhiuret i blackberry? Shiaip, kazhkodel norechiau su androidu:), bet chia noras nieko nepagristas, todel esant gerai argumentacijai ji galiu pakeist:)
Kolkas labai dideles skubos nera, tiesiog po truputi pradedu zhiurinet...


(kainos nerashau specialiai, nes net nezhinau i kokia orientuotis - aishku butu smagiausia sulyst i 1k, bet galima kazhkiek slankiotis)
-- 
___________
©Toxis