Tema: D3 Inferno advanced farm ir dar sis tas (updated)
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2012-06-25 13:53:41
Sveiki,

    Siais laikais labai populiarus grupinis farmingas ant 1 akto paskutinio questo, to esme eiti nuo Halls of Agony ir t.t.. iki Butcherio, dubasinant viska is eiles valant labirintus ir poto kapot butcheri. Na ideja visai nebloga tik nesenai sutikau party kurie siek tiek patobuline sia taktika ir dar atsirado savu minciu, kaip si ta patobulinti. 

    Zodziu esme, kad einant halls of agony jau gerai butu tureti sioki toki Nephalem Valor leveli, o nuo jo dideja tiek Gold Find tiek ir Magic Find, tada jau einant Halls Of Agony butu nuo pat pradziu geras MF ir GF, o standartinio farmo schemoje atejus i Halls of Agony dar net neturima Nephalem Valor, to pasekoje pradzioje daug dropo gaunama blogo, nors butu galima gaut daug geresni, apie ka as ir aprasysiu.

1. Farminimo scenarijus:

1.1 The Festering Woods - Pirmiausiai einama i si WP, tikriausiai pamenate pagal storyline, kad cia visada yra 2 tombai, kur visada 100% buna po elite pack, daug ieskoti nieko netenka ir neuztrunka daug laiko, beje beieskant isoreje tikrai sutiksite dar viena elite pack, na ir jei pasiseks ten rasite ir event'a su elite pack'u. Zodziu (3-4 elite packai cia per gan trumpa laika ir nedaug ieskant);

1.2 Leoric's Manor - Bet neinama is kart i Halls of Agony, o einama atgal i baznycia, ten isdauzoma viskas kas randama (~50%) tikimybe ten sutikti elite pack su geltonu bosu, kuris summonina shunis, tada einate i priesinga nei waypoint puse is baznycios ir apvalote viska prie iejimo, paprastai salia iejimo ar tai i pietus ar i rytus bus dar vienas elite pack.

1.3 Toliau teleportas i miesta, jei reik parduodat junk'a ir atgal i Leoric's Manor ir tada jau einamas Halls Of Agony.


2. Nephalem Valor;
Pries pacia farmingo misija ir pries pati pirma elite pack, dar budami mieste turite apsispresti kokius skill naudosite, tiesiog kada keiciat bent viena skilla nusimusha Nephalem Valor, ji visiskai prarandate tada, kas yra labai blogai. Visumoje pakeliuj sutiksite daug ivairiu elite pack'u ir monstru ir reikia nepamirsti, kad dar ir butcher'i teks sumusti, bet tai zinai ne vien tu, bet ir kiti kas eis kartu. Zodziu svarbu skillu viso sio farmo eigoje niekada nekeisti.


2. Craftinimas
I farma galima labai puikiai ikombinuoti craftinga, by default manau kad jusu crafting level 10 ir noras yra craftint geltonus 60lvl itemus, jiem paprastai reikia tik tam tikru medziagu ir visiems tu paciu, sias medziagas duoda tik daiktai nuo 61ilvl. Sistema labai paprasta:

2.1 Rade gerus daiktus ir taip zinote ka su jais daryti;

2.2 Rade blogus daiktus juos parduodat paprastai merchantui, darote daiktu atranka pagal ITEM LEVEL (ilvl), ne required level:

2.2.1 Visus blogus melynus ir geltonus daiktus, kuriu ilvl maziau uz 61 parduodat merchantam;

2.2.2 Visus blogus melynus ir geltonus daiktus, kuriu ilvl prasideda nuo 61+ salvaginat.

2.2 Laikantis sio metodo kaupsis tik 2 tipu matherials, kuriu butent ir reikia 60lvl geltoniem itemam craftint, ka su jais po to daryti yra jusu reikalas, galima parduoti uz gera kaina ar tiesiog craftinti kazka paciam. Patarsiu dar ka geriausiai craftinti, jeigu susipazine su aukcionu, tai zinote, kad didziausios kainos eina uz gerus kokybiskus bracers ir shoulders. taigi jei craftinti tai juos arba itemus pagal gauta kazkoki plana jei ten tikrai geresnis itemas.


3. Workaround
Kad ir dabar zinote advanced farming taktika, taciau daugelis D3 zaideju jos nezino, butent del to ir parasiau si post, kad daugiau suzinotu. Tiesiog sukurus toki game, visi ners is karto i Halls Of Agony ir niekas nebandys eit i "The Festering Woods" ar valyti pati "Leoric's Manor", bet tai pataisomas dalykas. 

Tiesiog sukurkite zaidima patys, jei su jumis eis draugai pasikvieskite ir juos. Tada isvalykite vieni ar su draugais "The Festering Woods", "Leoric's Manor" (zodziu punktai 1.1 ir 1.2) toliau kai jau viskas padaryta ir daiktai parduoti ir atliktas repair darote si game Public, tuo metu jusu Nephalem Valor bus aukstumoje ir galesite su kitais noob'ais eiti Halls Of agony, tik jiems kris sh palyginus su tuo kas kris jums :)


Tai va siam kartui tiek.

Lithuanian Diablo3 community, LT IRC #diablo3 kanalas

IRCNICK: Zulus

GOOD LUCK! :)