Tema: Re: Ieškau linksmo pasakojimo apie fotoaparatų dydžius
Autorius: MumZer
Data: 2014-10-29 02:11:26
o dar kartais praskrenda didelio formato bombonešiai ir tada smarkiai 
tenka visiems..

:)



2014-10-28 14:47, Aras rašė:
> Neblogas :-)
> Kažką radau, ko ieškojau, tik nepamenu ar tai pirminis šaltinis:
>
> "papasakosiu (pacituosiu) vieno mūsų efotiečio, tiksliai nepamenu kur skaičiau, lygtai Flukx, o perpasakojo Sadia apie fotografų medį:
>
> Auga didelis medis, o jo viršūnėje sėdi FF (pilno kadro chebra) ir 'kakina', ant  žemesnių šakų tupinčios APS-C chebros, ošie 'kakina' dar po jais ant žemiausių šakų - visų muilinukininkų ir ultrazūmininkų... APS-C chebra bando kakį mesti atgal link FF, kartais jiems pasiseka, o muilinukininkai nekreipia dėmesio nuo viso š..., kuris krenta iš viršaus, ir murkdosi savame ir svetimame š...
> Šalia auga kitas medis, kuriame įsikūrę juostininkai ir pinholininkai. Jie nekakina vienas ant kito, visą š... bando mesti ant skaitmeninikų medžio, bet gauna atgal...
> Kartais virš šių medžių išdidžiai praskrenda MF formato (vidutinio) arba haselių būrys, apdergia visus esančius ant žemėje augačių medžių..."
> http://www.efoto.lt/node/231413#comment-1208271
>
>
>
> "MumZer" <zz@mumumba.zerg> wrote in message news:m2m4qd$7kk$1@trimpas.omnitel.net...
>> Čia ne tas,
>> bet irgi geras:
>>
>> https://www.youtube.com/watch?v=PHYidejT3KY
>>
>> ypač kai jis tuos dydžius baksnoja... :DDD
>>
>> 2014-10-27 15:52, Aras rašė:
>>> Kažkada internetuose buvau radęs tokį linksmą pasakojimą apie įvairių dydžių fotoaparatų grupes (fotografus), maždaug, visi sėdi medyje, žemiausiai visokie su muilinėm, aukščiau kropininkai, ir t.t. Ir visi ten kažkaip spjaudosi vieni ant kitų... Neberandu, gal kas turit nuorodą?
> >