Tema: Re: Apie al...
Autorius: keksas
Data: 2009-02-21 11:34:49
> Jei jau rimciau, tai pasterizuotame sviesiame aluje, kuris sudaro liuto
> dali alaus gerimo kasdienybej nieko labai ten is visu tu straipsnyje
> isvardintu keiksmazodziu nebelike. Apie "gyvo" alaus savybes reikalingos
> atskiros studijos.

Kas iesko shudo, jo visur suranda.
As mieliau isgerciau Zaliu bet ne devynetu, o stiprios metu arbatos.
Skonio prasme alaus is milteliu atsisakiau ir tik retai isgeriu gyvo,
nepasterizuoto ar tamsaus alaus.
Taciau jokios gresmes nematau, kol is krutines pienas nepradejo begti.

> Geriu "Svyturio" extra jau daug metu, ale i kanapes nu niekaip nekrypstu,
> pabandziau pora kartu Amsterdame ir visai nepatiko.

Bet poveikis panasus alaus ir kanapiu:) Besaikio vartojimo..