Tema: Re: automobilio aukstos itampos rite
Autorius: Levas
Data: 2011-05-02 20:20:32
..nu gal kaip elektronikai-kompiuterastai, mes neaiskiai aiskinam savo mintis. As norejau pasakyti, kad zinant tik aktyvine varza negalima atspeti ar tiks rite. Jei skirsis induktyvumas, tai atitinkamai veikiant tokiais ritei tavo mineti procesai gali stipriai skirtis. Ir todel dideja gresme, kad jei jegos raktas tikrai stovi MCU viduje, tai jo pazeidimas tikrai galimas.

Mintis tokia, kad R neuztenka. O jei rite su integruotu tranzu, tai pavoju ZYMIAI maziau. Todel as drasiai keisciau golfo babina su kokio ten auto? Pezo? Babina.

-- 
Bye, Levas
--
http://www.vabolis.lt - elektronika ir šiaip
"Levas" <blas@ssss.com> wrote in message news:ipmosq$ftp$1@trimpas.omnitel.net...
> Viskas gerai, bet isivaizduok tuos aukstos itampos, auksto daznio pereinamuosius procesus ant ilgu laidu? Kaip tie trugdziai vaiksto.
> 
> as kalbu, kad nezinant auto modelio negalima kalbeti apie rites pritaikyma. 
> 
> -- 
> Bye, Levas
> --
> http://www.vabolis.lt - elektronika ir šiaip
> "Bone Daddy" <.info@bonedaddy.serveftp.com> wrote in message news:ipmol8$fgr$1@trimpas.omnitel.net...
>> Ant bet kokios ritės yra aukštos įtampos "zatuchajuščie kolebanija", nutraukus grandinę. Tam užtai yra diodas, įmontuotas į tranzistoriaus korpusą, blogiausiu atveju - išorėj, jis tuos atbulinius impulsus truputį patvarko. 
>> Tranzistorius turi nutraukt grandinę kuo staigiau. Ar jis išorėj ar po kokiu korpusu, esmės nekeičia.
>>   paprastoj kontaktinėj uždegimo sistemoj tiesiog matosi kibirkščiavimas tarp pertraukėjo kontaktų, nors ten irgi "TIK" 12 V.
>>     taip kad niekur nuo to nepabėsi, 
>>  Grafikas ant pačios ritės. O pati ritė sujungta tiesiu laidu į Komutatorių.
>> 
>>   "zatuchajuščie kolebanija" atsiranda net nutraukus paprastą elektrinę grandinę. O ten vistik induktyvumas nemažas..
>> 
>> "Levas" <blas@ssss.com> wrote in message news:ipmn7b$d0j$1@trimpas.omnitel.net...
>>> tu cia rusiskom raidem nesisvaidyk :) Ir siaip cia grafikas ant pacios rites, o kalbam apie tai, kad pas padoresnes masinas prie rites prisuktas tranzas kuris atlieka paskutines pakopos stiprinimo darba.
>>