Tema: Re: poziuris i mus
Autorius: RaR
Data: 2009-09-30 09:33:16
"Veliau Lietuvos biudzetas uz 30% mazeikiu naftos gavo milijardus is rusu, o dar veliau uz mazeikiu nafta gavo milijardus is lenku. Visi sie milijardai panaudoti buvusiu rusu kolaborantu valdziai itvirtinti."

Tai nori pasakyti, kad konservatoriai smarkiai prisidėjo prie buvusių rusų kolaborantų valdžios įtvirtinimo?


"Makauskas Vidas" <vms@centras.lt> wrote in message news:h9up9k$njg$1@trimpas.omnitel.net...
> >O prisiminus Mazeikiu naftos "atidavima" Wiljamsui ir nenora parduoti 
>> Lukoil'ui - sakyciau panashumu yra.
>>
> Lukoilas siule uz 100% gamyklos VIENA lita ar doleri. Reikejo parduoti?
> Wiljamsas prisieme MILIJARDA skolos uz butinge ir siule 150,000,000 uz 30% gamyklos. Likusius 70% gamyklos buve Lukoilo samdiniai pardave panasiai uz tiek kiek visas METINIS Lietuvos biudzetas.
> --
> Lerva, to: HA HA HA, 2008 01 28 14:14
> Vos tapęs premjeru, Paksas pareiškė, kad sutartis su "Williams" nėra dar gera ir ją reikia tobulint. Buvo sudaryta "tobulinimo" grupė su Maldeikiu priešaky. Beveik pusmetį ši "tobulinimo" grupė tobulino sutartį. Paksas žurnalistams aiškino "viskas vyksta pagal planą ir greit galėsim pasirašyt". Pakso "tobulinimo grupė" taip nutobulino sutartį, kad sutartyje nebeliko praktiškai jokių saugiklių apsaugančių "MN" ir faktiškai atrišo "Williams" rankas, atleido nuo bet kokios atsakomybės nesėkmės atveju. Taip "nutobulinęs" sutartį, Paksas apsiverkia, pasako graudžią kalbą, runkeliai irgi apsiverkia, Paksas atsistatydina. Palieka savo paties privirtą košę srėbti kitiems. Tenka srėbti, tenka aukotis, aukoti savo reitingus, gelbėti "MN" ir valstybę. Visa tai tenka daryt konservatoriams. Apie Pakso "patobulinimus" sužinoma tik šiam atsistatydinus, nieks nesikišo ir netrukdė Paksui, nieks tada net minties neturėjo, kad šis veikėjas tokią kiaulę pakiš.
> 
> Kaip vėliau išaiškėjo, Paksas sutartį blogino ir atsistatydino "Lukoil" nurodymu. Buvo tikimasi, kad Lietuva neišdrįs pasirašyti tokios "pagerintos" sutarties ir puls į "Lukoil" glėbį. Tačiau išdrįso ir nepuolė, o žmonės užuot padėkoję konservatoriams už tokį pasiaukojimą (nemanau kad kokia nors kita partija ryžtūsi taip pasiaukot) iki šiol koneveikia juos paskutiniais žodžiais, pila purvą ir pamazgas. Ir atvirkščiai, liaupsina niekšelį parsidavėlį Paksą, suvaidinusį tautos didvyrį.
> 
> Bulgarijoje naftos gamykla ir terminalas buvo atiduoti rusams. Siuo metu Bulgarijos naftos gamykloje svilpauja vejai.
> 
> Nepakilo Paksiui ranka pasirašyt tokios blogos sutarties, jo dėka ir pasidariusios bloga. Bet Paksas savo tikslo neigyvendino, kad Mazeikiu Nafta atiduoti Lukoilui uz 1 lita. Tik konservatoriu deka Mazeikiu Nafta eme dirbti be Lukoilo. Veliau Lietuvos biudzetas uz 30% mazeikiu naftos gavo milijardus is rusu, o dar veliau uz mazeikiu nafta gavo milijardus is lenku. Visi sie milijardai panaudoti buvusiu rusu kolaborantu valdziai itvirtinti. Lietuva ir toliau visiskai priklausoma nuo Rusijos energijos. Tuo tarpu estu priklausomybe nuo Rusijos siuo metu nevirsija 5%. Todel nereikia buti pranasu, kad numatyti kokia veikla uzsiimines Paksas kai gaus valdzia....
> 
>> Tik nereikia Ivano pieshti tushciom kishenem - turi jie zaliu daugiau uz 
>> dede Sema.
>> 
>> Sauliusv
>> 
>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
>> news:h9qb16$92d$1@trimpas.omnitel.net...
>>> http://www.anekdot.ru/id/415413/ 
>> 
>> 
>> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 4464 (20090928) __________
>> 
>> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.
>> 
>> http://www.eset.com
>> 
>> 
>>