Tema: aferistai?
Autorius: A&G
Data: 2010-11-17 11:55:16
gavo draugas toki laiska-

Džiaugiamės, jog susidomėjote mūsų pasiūlymu ir tikimės, kad gausite darbo vietą mūsų kompanijoje.

Visų pirma noriu paminėti (dar kartą), jog turite turėti 18 ir daugiau metų, bei bet kurio Lietuvos banko sąskaitą. Tikriausiai Jus labiausiai domina atlyginimas ir darbo pobūdis. 

Apie atlygį: Naujokai gauna nuo 20LT už valandą (labiau patyrę - po 30LT už valandą), per dieną  nuo 3 iki 6 valandų darbo. Tai reiškia, kad turėsite galimybę uždirbti iki 120LT per dieną. Pinigai bus pervedami kiekvieną savaitės pirmadienį tiesiai į Jūsų banko sąskaitą, kuria patvirtinsite tapatybę mūsų partnerių tinklalapyje. Viskas bus nuosekliai paaiškinta.

Darbo pobūdis: Padėti interneto naujokams (dažniausiai vyresniems žmonėms) rasti atsakymus į rūpimus klausimus (galėsite naudotis Google ir pan. paieškos sistemomis), patarti gyvenimiškais klausimais (pvz.: kaip susikurti facebook paskyrą ir pan.) Darbas nėra sunkus, bet po keletos valandų pasijaučia šioks toks nuovargis, bet tikiuosi tai Jūsų neišgąsdins ir nesumažins noro įsidarbinti pas mus.  

Taigi, jei norite tęsti - atsakykite: "TAIP" ir atsiųsime tapatybės patvirtinimo nuorodymus (tai būtina, norint išvengti nesusipratimų ir kitų problemų).


Pagarbiai,
Vilija Jankauskienė.