Tema: Šatėnų prieglobstis. Aštuoniasdešimt antroji savaitė
Autorius: cc
Data: 2011-11-19 12:00:18

Hmm...ar aš ko nesupratau, ar jau visai tių-tių? Maniau, kad malkas
reikia ruošti anksti pavasarį. Supjauni kaladėlėmis- lengviau
parsivežti, sukapoji ir sumeti kruvon, kuri visą vasarą džiūva,
sulyja, vėl džiūva perpučiama vėjų ir šildama saulės
spindulių.Vasarai baigiantis sukrauni malkinėje, kad neužlytų, o
žiemą, pavasarį, vasarą būtų vėjo džiovinama. Antrą žiemą malkos
būna jau tinkamos. Gal Briedžiui skrudžai norvegai neduoda paruoštų
malkų, todėl jis turi eiti miškan sausuolių? Nekažinkas per šalčius,
per pusnis klampoti. O kaip jas parsivežti? Su arkliu rogėmis? Ar
norvegai turi arklių? 

-- 
Komentuoju straipsnį http://www.culture.lt/lmenas/?st_id=18858