Tema: Re:Ne brendis
Autorius: svyt
Data: 2018-11-17 19:59:32
Febi ne gamykla o prekinis zenklas ir neypac brangus, greiciau
 atvirksciai ;)
Kaip kokia acme mazdaug. Ji teko tik lietuvoj matyti.


-- 

svyt/ MB963-4-A/BMW e39 D/Xiaomi Mijia m365

Bershka <Bershka@da.best> Wrote in message:
> Vytook's <NO_SPAM_vytautas59@inbox.lt> Wrote in message:
>> Parne?? ?mona i? MXM moldav? gandr?. Pasirodo pad?lka. Gaila ?eki i?met?, bu?iau ne??s atgal. ?domu, ar priimt? ir kiek gali b?ti nugerta? ;)
> 
> 
> Cekis yra mxm kasoje. O kameromis nufilmuotas pirkimo momentas ir pirkiniai. Galima pareikalaut surasti. O gal negalima reikalaut, nezinau - tokiu atveju gali tik prasyt ir tada priklauso nuo pardavejo geranoriskumo. 
> Betkokiu atveju, gali informuoti tiek pardaveja, tiek alko kontroles tarnyba, tiek vmi (fntt?), tiek ir vartotoju teises. Irodymu tu neturi (jei mxm neduos kvito kopijos), bet gal bent itarima pasesi ir kazkas ims dometis, tirti. Gal jau ne pirmas toks busi pvz, skundu visuma igalins inicijuot patikrinimus. Taip padesi mums, kitiems pirkejams, kad palionkes nebutu lentynose.
> 
> 
> As vakar autoaibej pirkau Febi aus.skyscio koncentrata uz 9e. Pries pat uzdarant parduotuve. Paemiau nuo apatines lentynos. Atsinesiau prie masinos, kol pasikrapsciau ten, pakalbejau telefu - pard. uzsidare. Susiruosiau pilt - matau kad kamstelio plomba nutraukta, t.y, jau buvo atsukinetas. KODEL? Gal todel, kad Danushio analogas kainuoja 3 kartus pigiau ir perpyle? 
> Ceki turiu, palikau ant dugno 100ml, bet kitka turejau supilt, nes nakti jau -5'C, o pas mane sistemoje vanduo.
> Ka patarsi daryt dabar? 
> -- 
> 
> 
> 
> 
> ----Android NewsGroup Reader----
> http://usenet.sinaapp.com/
> 


----Android NewsGroup Reader----
http://usenet.sinaapp.com/