Tema: Re: Chernobyl Diaries
Autorius: Bone Daddy
Data: 2012-04-07 04:50:16
kanka

"Toxis" <tox@home.lt> wrote in message news:jlmgrv$tiv$1@trimpas.omnitel.net...
matyt bus tiesa, beja, ash skaichiau, kad yra labai geras produktas rinkoje – jezaus anti zombiniai akmenys ™ – 100% apsaugo nuo zombiu*, newsgrupo skaitytojams taikomos nuolaidos.
_____
* vartojimo instrukcija – jezaus antizombini akmeni ™ laikyti tvirtai deshneje rankoje (turime ir akmenu kairiarankiams!!!) ir uzhtikrintai dubasinti zombi I galvos srity. Dazhniausiai uzhtenka poros smugiu, kad jazaus galia nuvarytu zomby pas shetona! Kaip zhinoti ar akmuo suveike? Jei zombis dar urzgia, reishkia shetonas jame stiprus ir prireiks dar keliu jazaus ‘prisilietimu’. Jei zombis keikiasi – galimas daiktas, kad tai ne zombis, kuo greichiau nutraukite procedura!
---
Jezaus akmenu™ pardavejai neprisiima atsakomybes uzh bet koki jezaus antizombiniu akmenu ™ panaudojima ne priesh zombius. Visi jezaus akmenys™ garantuotai atlieka savo magines ir neegzistuojanchias funkcijas. Prekyboje pasirode padirbtu jezaus akmenu™, nepirkite jezaus akmenu™ ish neigaliotu prekybos agentu, nes tik musu jezaus akmenys™ yra aplaizhyti pachio jezaus ir turi 33 metu garantija!
"Jornada Del Muerto" <jornada@lythum.lt> wrote in message news:jlmd9s$p04$1@trimpas.omnitel.net...
Kazkokiam laikrastyj pamenu skaityti teko, kad po tu visu ivikiu rado kazkur sklepe elektrines zombi :) bet ant kiek tiesa tai tai nezinau :) budavo toks laikrastuks "Zvilgsnis" :) nu tipo gyvas islikes zmogus nuo radiacijos mutaves biski... :)