Tema: Re: Priminkit, ar galima Devireg 530 tiesiog pakeistixK8ga2HFvmt1csSvIHByb3Rpbmdlc27Erw=
Autorius: Julius
Data: 2021-01-07 08:56:47
"spam musubi" <stt@spam.sr> Wrote in message:r
> ble juliui visai blogai. kazkokei kliedesiai istisai.gyvas pvz: pas mane vonioj kilimukas, uzstaciau, kad 35 gradusai butu 9-11 val kiekviena diena. el sanaudos per men 60kwh. kai virinau visa para , sanaudos budavo apie 200kwh per men.

Šiap gali visai atjungti, tada būtu 0kWh per mėn. Neparašei kaip pasikeitė patalpos (daržinės,jei tiek supleškina reguliuojama sistema) komfortas. Ką apskritai gauni šildydamas tokiu laiku ir tiek laiko. Tik mažesnes sąnaudas tikriausiai. 

"eSSas" <trach@tibid.ax> wrote in message news:rspnil$2m1$1@news.omnitel.net...> On 02/01/2021 13:24, Julius wrote:>> eSSas <trach@tibid.ax> Wrote in message:r>>> On 02/01/2021 11:43, Julius wrote:> Teisybes Dele >>> <aaabbbkodas@gmail.com> Wrote in message:r>> On 1/1/2021 11:15 PM, >>> Julius wrote:> Teisybes Dele <aaabbbkodas@gmail.com> Wrote in >>> message:r>> On 1/1/2021 8:09 PM, Julius wrote:> Kokia dabar patalpos C° >>> ir kokią žadi turėti, kai padarysi paturbinimą pinigais?kokią norėsi, >>> tokią turėsi?be patalpos t-ros, yra dar ir grindu t-ra> > Pabandyk >>> suformuoti mintį, kuo skiriasi šios dvi temperstūros.> > > viena šildo >>> plikę, kita kojas.geriau paaiškink ką protingo norėjai pasakyti apie >>> temperatura ir pinigus?> > Gerai,- nevyniosiu į vatą.> Grindų ir >>> patalpos C° skiriasi 3-5 laipniais. Priklauso nuo patalpos sienų >>> temperatūrinės varžos. Todėl manymas, kad jei trumpiau šildysi >>> grindis-kažką sutaupysi yra klaidingas. Vėlgi priklauso nuo dienų >>> varžos. Jei tai bus daržinė ir noras turėti joje 22C°, gridis turėsi >>> šildyti pastoviai. Visas 24h. Tik manau tai nepadės. Patalpa per menkai >>> sandari.. Tutint geras sienas ir perdengymą pakaktu šildyti kokias 6-8h. >>> Ko ir nori klausėjas. Todėl pirma derėtu prijungti grindų šildymą per >>> energijos matuoklį ir sužinoti kiek objektas sunaudos energijos per >>> tarkim savaitę. Per 168h. Aišku termostatas turi būti nustatytas norimai >>> C°. Tada gautas kWh / iš 168h=sąnaudos per h. Rezultatą iš grindų >>> galios. Po to 24/ iš rezultato ir gaunam vidutinį laiką per perą kiek >>> šyldė grindys. Jei tas laikas ženkliai bus didesnis už klausėjo >>> isivaizduojamas 6h, tai objekte bus dubakas. Arba reikia didinti grindų >>> galią. Jei ne, tada kam investuoti.> Viską atlieka termostatas.Ir kodėl >>> man atrodo, kad bat0nui įdomus kilimėlis _vonioje_, o Julius niekaip >>> neatsipagirioja nuo savo vewgetariškos dietos?S.>>>> Be padjobkių nebemoki bendrauti? Tikriausiai myzalai už brangiai daro >> savo. Protas nebesugeba priimti kitokio, kitaip mastančio, kitaip >> besielgenčio nei banda.>> Tu rimtai tiki, kad būti vegetaru yra "elgtis kitaip nei banda"? Sakyčiau > pavėlavai kokius 50 metų.>> O į temą tai:>> Jei patalpa patalpoje, tai šiluma iš jos išilasksto po išorinę. >> Galtruputi brangenė nei kurenant dujom ar šs, bet neženkliai. Be to manau >> tarp patalpų skirtumas kokie 3-5C°. Todėl aukot komfortą vardan galimybės >> nusipirkti porą papildomų blešenkių Baltijis ar Utenos myżalų nematau >> prasmės.>> Ne tau rimtai tie myžalai smegenis užtvindė. Diskusija apie taupymą > šildant vonios patalpą, o ką tu čia kliedi?>> Bendrauti moku. Su adekvačiais>> S.> 


-- 




----Android NewsGroup Reader----
https://piaohong.s3-us-west-2.amazonaws.com/usenet/index.html