Nežinau, ką jie ten bando daryt.. Faktas, kad įmetus kelias žalias vaismedžių šakas būną neblogas dūmas nuo kurio lakstyt reikia pagal vėją :) On 2017.06.08 08:32, Kesha wrote: > Tai čia tipo bando priduoti rūkyto skonio? > nes šiaip tas "dūminis-grilinis" skonis gaunamas, nuo sudegančiu > lašančių skysčių ant žarijų iš kepamo produkto. > >> Žmonės kartais šiaip net vieną kitą šlapesnę malką įsimeta jau ant >> žarijų, kad dūmo paduot ant mėsos :) >> >> On 2017.06.08 01:59, Bronco wrote: >>> On 2017-06-06 15:15, Andrius wrote: >>>> Malkom kažkaip skaniau gaunasi :) >>> >>> Taip taip :) Anglis pirk griliui, o ne malkas. Patogiau, greičiau ir >>> dūmų N kartų mažiau. >>> >>> Aš naudoju tokį apvalų grilį su uždengiamu dangčiu ir užveriamomis oro >>> padavimo angomis, tai 2 kg anglių maišo pakanka 3-4 kepimams. >>> >>> Baigus kepti, užtrenki dangtį ir užveri oro padavimo angas, tai >>> praktiškai kitam kartui lieka didžioji dalis anglių dar tinkamų >>> naudojimui. Lengvu rankos judesiu truputį įberi naujų anglių ir vėl >>> pirmyn. Ekonomiška, ekologiška ir kaimynai patenkinti :)