Tema: Re: del kepsniniu / rukyklu
Autorius: bzik
Data: 2014-01-06 12:56:16
- retai, max keliolika kartų per metus, dažniausiai dėl svečių. Klasikinė 
metalinė šašlykinė.
- Sodyboj ir prie namo.
- Turiu prie namo karšto rūkymo Weber Smokey Mountain Cooker/Smoker
- rūkau pagrinde obels gabaliukais - iš seno sodo genėjimo. Alksnis iš 
miško. Ažuolo pliauska iš kolegos malkų.

"tranzoo"  wrote in message news:lae1fq$7b3$1@trimpas.omnitel.net...

kas kiek laiko naudojates kepsnine? papasakokit apie kepsnines tipa.
kur jusu kepsnine? prie namo ar sodyboje?
ar naudojates rukykla?
kur naudojates rukykla? prie namo, sodyboje, ar pas rukytojus?
kaip isigyjate rukymui skirtu medziagu (aromatizatoriu -  alksnio, vysnios,
slyvos drozliu, riesutu kevalu, etc.)

--
T